älskar honom.

kommer ni ihåg i början av bloggen ? vet inte om det märktes men jag var ju ganska deppad.
aja nu e det slut med det (: för nu har jag o mitt ex, eller vad man nu ska säga, bestämt att vi ska försöka igen :)
saknat honom något så galet mycket, och jag hoppas och ber att allt kommer funka den här gången .
så idag träffade jag honom i farsta och vi gick omkring och pratade på om allt möjligt,sen fick jag med han till medborgarplatsen (altså förbi älvsjö där han bor) och det är starkt gjort. så vi luffa runt där lite sen åkte vi till älvsjö och så tog jag bussen hem.. hihi, kallt men mysigt.

kom precis hem och har ätit lite, ska väl sova snart, e ganska trött. men jag hör av mej senare (; 
pussis<3  

ps. jag älskar dej ferat

världens bästa hundvakt

såå, igår träffade jag en tjejkompis här i skarpnäck och hon har världens finaste hund här ( den ska va här en månad ) , så vi va ute och gick o snackade, idag fick hon mej att ställa klockan på HALV tio för att gå upp och gå ut och gå med henne o uzie (hunden) , så vi gick en långrunda och va borta i typ 2 timmar, med matsäck och gick till en sjö :D jätte mysigt, sen gick vi till henne och kollade på lady och luffsen ( diseny filmer äger ) ., efter det drog vi till mej och glodde lite mer på tv ( så fick hunden träffa min katt som lekte tuff)  innan hon gick för att träffa en kompis i fiskis. och sen träffades vi en snabb runda nu och jag fick reda på att jag ska va hundvakt imorgon :D wihii ! 
pappa och åsa e ju borta till på onsdag, och jag har ju lovat att göra klart den där jävla barnboken som vi fått i uppgift att göra i skolan tills dom kommer hem. men men. 
haha :D sen kanske jag ska träffa tatti imorgon oxå :D fett skönt.

prata lite med en tjejkompis som har ett privat helvete hemma för hennes föräldrar fått reda på lite saker. men men allt kommer nog lösa sej :)

image27

aja pusspuss , ska duscha nu :D   

abort.

okej vaknade typ sju - halv åtta för att träffa tatti vid södersjukhuset, det var ju dagen för aborten,. så det va tre tjejer, jag, tatti,och helena,(:
så vi gick upp och fick ett rum, drog & skrev in henne, vi fick ett eget rum och en sjuksköterska körde upp 4 tabletter i muttan på henne, och sedan fick hon stoppa upp två tabletter i baken, stackars henne ! jag satt och höll henne i handen - och va ungefär lika nervös som henne ( om inte mer ) , 
sen fick hon ligga i sängen i en timme, jag och helena drog och fixade värsta festmåltiden ( HAHA ) 8 mackor med olika pålägg, 3 skorpor, 3 saftglad, och 3 kaffe :D ( vi tog hand om våran kompis !) sen gick helena och tatti och samlade på sej alla kondomer i hela sjukhuset när tatti väl fick upp och gå igen. så vi hinner ungefär ner för att kolla lite i pressbyrån, innan hon säger att hon MÅSTE in på en toalett för hon har så jävla ont,. 
så vi tränger in oss allihopa i en toalett där sitter hon och så börjar hela processen, och hon börjar blöda och det kommer blodklumpar oså. fast det var bara början,. ungefär två timmar efter fick vi lämna sjukhuset men det var fortfarande inte över. tror det håller på än. 

så två av hennes killkompisar hämta upp oss med en bil ( väärsta basen ffs :D ) då blev lilla jag glad (a). 
sen så körde dom mej till älvsjö där jag tog bussen hem och sedan slockna jag i sängen i 3 timmar eftersom ingen bryr sej tillräckligt mycket om mej för att väcka mej.  :(
sen efter det har jag bara latat mej., pratat i telefon med ismar oså. 

(har en några bilder från sjukhuset men det krånglar nu så de kommer upp senare)


kyss <3  

jadu,.

okej igår så va jag ju på dagiet, kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde, men gosade allmänt mycket med ungarna, oså. vi var i bandäng också och titta på djuren och lekte, fyfan vad roligt det var, åkte sånna där minibilar med barnen höhö .  
fett många små barn som har heta pappor :|haha ;)
aja sen på kvällen var det min tur att laga mat så jag lagade någon pastasallad, och drog sedan till en kompis och mötte henne i slussen, hon kom från sin kille. satt och pratade lite där och stötte på natasha och hennes bebis och kompis på tåget hem, dom hade varit på akons konsärt ;) tydligen hade han även ramlat och haft ögonkontakt med dom ;)
sedan fick jag höra att en kille börja sprida lite falska rykten om mej, men jag skiter i han totalt och vad dom andra här tror.  jag vet vad som är sant.
aja var med dom ett tag sedan gick jag hem och däckade.
sista dagen på dagiset idag, sorgligt, men jag fick ganska bra omdöme, och dom ville att jag ska söka till sommarjobb. kul kul, vi fårse sen.
sen åkte jag hem och har nu spelat spel med familjen, men jag hoppade av ( det var något svårt frågespel ) så jag läste istället, men det var kul endå. pratade med mamma och vi började tjaffsa i telefonen pga en grejj som jag verkligen inte vill ska vara sant. började nästan gråta. men det är ingenting jag tänker skriva om tyvärr.

imorgon ska jag med tatti till sjukan, hon ska föda ut bebisen :(

puss <3

trött.

har lite att berätta om idag, men jag orkar inte nu, uppdaterar imorgon ;)
puss

lite si och så .

okej jag drog till dagiset imorse och ursäktade mej, men fick ganska mycket kritik, eller hon tyckte jag typ skulle komma mer i tid oså ( JAG HAR JU FAN GJORT DET ) -.- aja, och typ delta mer.. :S
men men skit samma.

på dagiset så dansade vi idag, och så spela jag fotboll med killarna, ( vart ganska svättig ) dom hade fyra målvakter och jag var bara en :( . haha orättvist. men jag överlevde :D .
så nu ska jag vara duktig och duscha sedan ska jag göra en uppgift i praktiken , sådetså. !
bara två dagar kvar , och imorgon ska vi på utflykt till bandäng ,wihoo ;).

SEN ÄR DET LOOOV PÅ FREDAG! , ÄÄÄNTLIIIGEN !  :D .

imorgon är det torsdag, tattis abort dag :( fan jag skulle aldrig klara av det, men hon kämpar på jätte bra, men jag kan tänka mej att hon har ett helvete fast inte visar det. hon ska ta ett piller och gå omkring med ett dött barn i magen i 2 dagar, sedan tar hon två piller och det gör att hon ska föda ut det. jävla hemskt det där :(

image26


en till sak jag tänkte på, det är hur mycket folk missbrukar ord. ni vet speciellt ' jag älskar dej ' (läste lite om det i en annan blogg och tyckte fan att jag oxå ska skriva om det ) , jag älskar dej, ? det är något folk börjar säga hela tiden, till vemsomhelst. utan att tänka på vad det menar. visst, jag gjorde oxå det förut, innan jag träffade en kille jag verkligen ÄLSKADE, / ÄLSKAR, det är ingenting man säger till någon man bara träffat en gång, eller något man säger bara för att vara snäll. då kan man säga andra saker, 'jag gillar dej','du är skön' inte fan vet jag, men älskar det är en djup sak. det är när man känner att man kan döda för den pesonen, att man alltid finns där, att med den personen vid din sida spelar inget annat någon roll. så länge du har dom personerna i ditt liv orkar du leva,. det finns massor man kan skriva. men det är något alla ska tänka på. säg inte jag älskar dej till någon som du egentligen inte älskar. missbruka inte uttrycket. för när du älskar någon och säger det då vill man att personen i fråga ska förstå att det är något du verkligen menar, och inget du säger till vemsomhelst. jaa någon som man alltid kommer finnas där för,någon som alltid kommer finnas i ditt hjärta. för när man verkligen älskar någon då glömmer man den aldrig. den finns där inne, i tryggt förvar, i ditt hjärta.

så nu ska jag säga, från botten av mitt hjärta , att jag älskar er ;
- emma
- nathalie
- jennie
- ismar
- pappa
- mamma
- lillebror
- honom (du vet vem du är)


puss & kärlek <3

skääämmiig !

hahaha, okej , hum,hur ska jag börja beskriva den här dagen ? minst sagt skämmig, och allmänt förvirrande.
tatti fick (efter några dagars tjatande) med mej på två killkompisars rättegång, ( aah, eller ena är mitt ex. :( )
aja, haha, så vi kommer dit, dom enda tjejerna där typ, med två av deras killkompisar och sedan några ansvariga osv. så vi sitter där och blänger på offren -.- , (rättegång för ett 'rån' ) typ.hihi,'
den är från klockan 9 på morgonen till typ halv 3 ( ingen ide att åka tillbaks till dagiset) hoppas inte dom dödar mej imorgon bara :( e ganska nervös för det, men jag säger ju bara att det var längre än jag trott,och att den drog ut på tiden. kan ju berätta att dom blev dömda oxå, så kanske min handledare blir snällare eller något,.
 berättar hur det går med det imorgon, men ssch, för pappa och åsa tror jag gick till dagiset fick inte gå på rättegången för dom, men vadå !? mitt liv och det är inte värsta grejen fan,. vill hellre jobba med rättegångar o shit ( okej kanske inte ) men jag tänker endå inte bli dagis fröken.
 
aja så eftersom vi inte ätit på hela dagen så typ skyndar vi oss hem till tatti och trycker i oss en jävla massa mackor. , ( lönen kommer ju imorgon ) så det var ganska tomt i kylskåpet.
efter det bestämmer vi oss för att gå ut med hennes 2 åriga tvillingsystrar, och när vi klätt på dom inser jag att jag snart ska träffa emma i stan, så vi skyndar oss till älvsjö, men där ser vi att bussen inte går fören om ett tag så vi drar till en lekpark ,.. vi hade ju lovat dom att dom ska få gunga :D ., söta jävla ungar det där ! haha.

så träffar jag emma som e arg för att hon ska till lanzarote mitt i vintern när det inte äns är varmt där tydligen ( hon har käkat solpiller o onödan )
haha, men men, det var väl allt ganska kortfattat,.

<33 its all about me
image25


bubblare på pa ffs :D

idag när jag loggade in på pa hade jag typ 15 gbn, fyra vänner, blev lite chockad, för jag kände inte någon av dom som skrev typ, haha alla e ju desperata killar som vanligt- men det visade sej att jag blivit bubblare på pa, ni vet uttagen för att komma med på toppen ;)  så nu ska alla in på playahead och rösta en tia på mek ' ttequila @ ' , det är en order, och ni kan ju alltid skriva lite i min gb oxå :) .

idag har jag inte gjort så mycket, eller jo jag e så jävla klantig så jag missar typ 3 tåg, haha, först från enskede gård mot gullmars, satt och tänkte, och missa tåget.
sedan på gullmars där jag satt och tänkte och smsa med kompisar, så jag missade två jävla tåg -.- .
haha, ganska synd fan xD .

aja :)
pussis skriver när det händer något intressant.

jag , tatti mot världen ffs :D

träffade tatti idag i farsta, såklart fick jag vänta, men baara en timme den här gången ( det tar sej ;) ) träffade en annan tjejkompis oxå, som hade en stor jävla blåtira. hon hade tydligen kollat snett på någon tjej och så blev det bråk på tunnelbanan, stackars henne :(
aja, jag och tatjana siktade egentligen in oss på farsta bibliotek, men båda glömde böckerna ( sorry sophia, jag ska betala och lämna tillbaks boken ). så det slutade med att vi köpte varsin cheesburgare och åkte till älvsjö, där vi tänkte gå ut och gå på en promenad med henne hund. fast så vart det inte, vi gick dit själva och in i någon jäävla skog, skit mörkt, så började vi typ höra ljud, så vi va säkra på att någon äcklig gubbe följde efter oss, fyfan vad hemskt, på en mörk stig mitt i en skog,. 
men så satte vi oss på en bänk och min tjejkompis ( lovley nathalie ) riingde och berätta att hon va påväg till en kille, så vi babbla på och skrattade :D
sen ringde tattis syrra och sa att vi skulle hem och handla mjölk (?) , men eftersom hon och jag är världens snällaste så gick vi lydigt hem till henne och sedan till hagsätra centrum och köpte ett mjölkpaket.

efter det så var det dags för mej att dra mej hemmåt, och vi tog med sej hennes ( URGULLIGA ) hund , jaja, jag vet att vissa inte tycker samma som mej, men han tycker om mej och jag e så stooolt ! :D , haha, aja så satt vi på älvsjö station och väntade på min buss, pratade med en vi kände , och precis när han frågade ; 
- bits hunden? 
då flyger han fram och skäller och morrar ( mord i blicken ) . så där fick han sitt svar. tydligen missade jag oxå en buss, fast det såg jag inte. -.- .  sedan så kom några till vi visste vilka det va och hunden flippa ännu mer, det stod oxå en galen tant och prata med leo ( the dog ) i typ 20 min , allmänt störd. 
sen missade jag EN TILL jäävla buss, sprang som fan, men den åkte ifrån mej, så då fick jag springa åt andra hållet efter tatti , hahaha , så satt vi där en halvtimme till, haha.. men tillslut kom jag med :D , och nu sitter jag här och smaskar på bullar :D


peace snyggingar ;)

image24

vilken morgon..

igår satt vi resten av kvällen framför melodifestivalen ( knas ) , och sedan tittade vi på ' se upp för dårarna' , den e faktiskt ganska skön, och dom där två tjejena kan påminna lite om mej och mina vänner (a).
aja, sen gick jag och emma och la oss i sängen, pratade lite och så,. jag smsade en killkompis och berättade att min farbror höll på att sänka han som spelar roocky ( sylvester någonting ) på en fest han var på, och sedan festat med bob marlys son oså. whatever:p
somnade tillslut, och vaknade en gång av att emma blivit på hoppad av min älskade murre( som hon inte är vidare förtjust i ) hon dissar han totalt och han blir helt förstörd och tror det är något fel på han (alla älskar murre) , men men, sedan bestämmer han sej för att hon är svårfångad och fortsätter stalka henne. , vaknade iallfall av att hon skrek rakt ut, och stackars katten blev så rädd att han for ut ur rummet och kom inte in någe mer.
vaknade sedan runt halv 9 och hörde hur det lät som någon högg med en yxa mot metall, och hur folk pratade högljut nedanför, (aana hur arg jag blev) så när idioterna fucking tutade typ 6 gånger höll jag på att flyga upp och skrika åt dom att hålla käften,. men så kolla emma ut och utbrast att det var en brandbil utanför, och så såg vi att det brann i huset mitt emot, och det var typ 4 bandbilar och 2 ambulanser,. polisen spärra av och allt . men jag tror inte att någon blev skadad.
så jag och emma somnade om och vaknade för unge för en timme sen. nu har hon åkt och jag ska städa sen blir det tatjana för  hela slanten :D
see uu later ;)


emma jag & skivstången

hahah fyfan vad hemskt det var att träna idag, jag oooorkade inte bara. jag och tatti åkte in till stan, eller typ hon gick väl av vid rådmansgatan eller något, och jag fortsatte till fridhemsplan och mötte emma., stod ut med ett långt hårt träningspass, och nu är vi heelt slut! skojjar inte asså., så ska bästisen sova här, <3 och imorgon ska hon iväg tidig och gå på bio med sin pööjk :). mysigt.
fyfan vad jag var seg idag, vi hade gått av i skarpnäck ( me and emma ) , sen hade  vi gått en bit, så såg vi några av mina killkompisar, ( vi umgiicks mycket med dom i sommras) men dom satt i en bil och lyssna på musik, tydligen vinkade dom o allt men jag va så jävla slut och så inne i vad jag prata oss så jag langa värsta dissen (a) sorry grabbar ! aja tror nog dom förlåter mej :)

its all about me hoties ;)

image23

rent jävla kaos.

okej, igår började det med att en killkompis smasade och sa att jag skulle göra iordning mej för att träffa han i stan, (han kom från gotland) och skulle bara vara här över dagen, samtidigt som han skulle försöka träffa alla sina kompisar - inklusive 'tjej' . hon jag berättat om som jag mötte i farsta förra veckan typ.
aja så jag åker till stan och går omkring med han och hans anvsariga (han fick inte komma själv) .. så jag försöker få han att träffa sin tjej. det är lite knas däremellan. aja efter ett tags krigande smsar hon och jag och bestämmer oss för att hon ska komma in till stan och träffa han. vilket vart svårt eftersom han jag och den ansvariga ville till ett annat ställe,.. så den där tjejen fick kriga , hon sprang,snubblade, åkte åt fel håll ( jag råka säga fel till henne ) . men tillslut träffades dom.. och nu tvivlar vi på ifall det var det rätta. han vart ganska så förbannad på mej. aja hoppas han förlåter mej iaf.
sen åkte vi till älvsjö så gick han o träffade alla dom kompisar som pallade och kunde träffa honom, ( dom flesta kom ju såklart dit, för det var ju så länge sen alla setts ) . well, sen så åkte vi med han till skärholmen där han åkte till sin pappa och hämtade saker.
på kvällen var han tillbaks på gotland.

så jag och tatti åkte hem till mej, ganska deppade, eller snarare förvirrade av en skum dag med skumma konversationer,på både sms och i verkligheten. så vi satt hemma , åt lite och sedan gick vi ut och gick, rakt in i en jävla skog, sedan runt en sjö. där satte vi oss och pratade om allt vi gjort, alla fel vi gjort och varför och hur vi lyckades förlora dom killar vi älskat mest. men men. , kommer nog aldrig få reda på vad som hände.
kom hem igen och satt och kollade lite viideos, fixade massa varmchocklad, osv. satt och gottade oss. så började en av tattis gamla pojkvänner terra hennes telefon, så han ska vi polisanmäla, har aldrig träffat en människa ( och jag har fan aldrig träffat han heller) som är mer besatt. asså han började hota henne och massa skit. jävla idiot. fick fan panik, jag blev rädd, det kändes obehagligt.
men hon är van, hon har levt med det dagligen sen 2002. det är sjukt.
idag när vi vaknade så försköte vi busa lite med killarna, men det gick åt helvete, fick en stor jävla utskällning, inget flyt alls. aja ifall någon av er läser det här så förlåt! för allt. . aaja, ska iväg och träna med emma snart, och tatti ska hem.

pussis <33

happy valentine sweeties,:)

chilla galet idag, varit lite deppig, men det löse sej, varit med pappa o åsa, och familjen hela dagen, (eller enda tills dom åkte,) sen satt jag i telefonen resten av dagen., vilat lite oså. slappa allmänt bara.
min farbror är nere och handlar på ica, han ska börja laga mat snart.

aja, iallfall, eftersom jag inte har så mycket att skriva så kan jag skriva lite roliga/knasiga saker som sagts dom här månaderna, :)

njuut ;)

jag och ismar pratar i telefon och jag klaagar som vanligt.
han:
amen nicole, följ ditt hjärta, tänk efter, är det verkligen värt det?
jag : jaaaaa, jag vill fan haaa hono.... (avbryts av en irriterad ismar)
han :
NEEEJ NEEEJ!,  JAG SA TÄNK EFTER,.!!
jag : ööh ? :|

en annan gång bråkar vi i telefon om att vi fått olika information om han riccardo som dog,.

jag:
han dog igår,.
han : nej han lever fortfarande!
jag : vafan jag läste tidningen vadå ljuger teven?! :o
(stööörd)

en annan gång i tlf , det bröts och jag hörde ingenting, sen när jag hörde han igen utbristeer jag :
- FAN DET SLUTADE HÖRAS  :|.
sen direkt efter klagar jag på att jag e hungrig och säger sorgset: - ååååwh ! , :( fett gott med någonting. :(

jennie och jag sitter hos henne .

jennie: faaan vetu, igår var jag hemma själv alldeles ensam ! :|
jag: aaah fan stackare, helt ensam asså?

en annan gång,. (vi hade galet tråkigt)
jag : faaan vi har ingenting att göra.. :(
jennie: neej vad ska vi göra?
jag (glatt): vi kan gå på toa kanske? :O

                                                   image22

peace <3

glad alla hjärtans dag?

ahapp, så är det den här dagen igen.. som man aldrig haft någon på,. det e ju fan patetiskt!.


igår när jag kom hem så bröt jag ihop totalt, så pappa och åsa satt och tröstade mej , fick vara hemma idag,. dom ska  vara borta hela helgen, och dom åker runt klockan ett,sådet blir jag och min farbror ensamma hela helgen, och han lär väl va ute och dricka, . menmen .
såidag då,. alla hjärtans dag? kommer ihåg att jag för typ en månad sen var skit glad, bah: 'yes, det här året kommer jag ha någon på alla hjärtans dag, äntligen., någon som jag älskar och som älskar mej tillbaks.'
dream on honey,. borde fan förstå att det inte är min dag det här, den mest romantiska dagen på hela året, den är inte till för nikki, så är det bara. den har aldrig varit, är inte och kommer aldrig vara till för mej.
fick faktiskt sms av en person som endå gjorde mej glad, . fårse hur länge det håller.
aja, kanske skriver lite ikväll o så vad jag hittar på idag och om jag överlevt :) .
pusshej <33

sandmonster ftw :D

när jag kom hem idag var jag heeelt sandig, haha, fan asså, på dagiset idag åkte vi ju inte till skanstull och kollade på theatern ' lilla snigel blå' haha , den va ganska najs faktiskt, det var en man som spela mot sej själv (om ni förstår vad jag menar) haha fett rolig, sa sådär roliga saker ^^.sköna skämt, haha .
så va det typ några dagmammor där oxå som va allmänt taskiga mot sina ungar -.- hade lust att lacka sönder, men men, kramade om våra unger ännu mer istället. efter det åkte vi till dagiset och åt gegga ( wannabe lasange ), men det gick o äta endå. klockan 2 var det dags att gå ut med alla barnen och leka , det sluta med att dom fällde mej i sandlådan så där låt jag med 3 -4 barn över mej och sand överallt , hihi , (a)
efter det har jag  bara varit hemma och softat, duschat av mej sanden och så sovit lite, ätit, varit social mot pappa o alla andra här i huset, och sedan pratat med käraste nathalie i telefon, villket är så jävla roligt för vi har det alltid så kul ,så man blir alltid på världens bästa humör när man pratar med henne :D

ska till emma imorgon och softa där lite, sen så e det ju alla hjärtans dag snart. FYFAN, så jag o nathalie bestämde oss att vi ska gråta den dagen , haha, o vara allmänt deppiga.
wannabe my valentine ? . tss, yeah right,. . aja fårse ifall jag ändrar mej senare:)

pussis (remember its all about me baby ;) )

image19

knaas dag.

igår mötte jag två kompisar ( EN OCH EN HALVTIMME FÖRSENT ) i farsta centrum, hihi, där vi fick reda på att ena tydligen var gravid.. på riktigt. så vi gick omkring och disskuterade det, och hon var ju helt förstörd. så på alla hjärtans dag ska hon åka på ultra ljud och se det lilla livet :). hoppas allt löser sej till det bästa, . sen har jag fan ÄNTLIGEN träffat en tjej som garvar lika mycket som mej ( JOJO :D) det är skönt, jag e inte den enda lixom ;p.
well, efter att gått runt typ 4 varv i farsta, (från centrum runt farsta gymnasium) så tänkte vi att vi skulle till älvsjö och ta bussen därifrån hem, (eller jag tar bussen och dom går, men det va ju nära för alla och vi kunde snacka längre) . där träffar vi några vi känner o babblar lite. och typ väntade på min buss i en halvtimme, ! :o .
aja, sen när bussen kom ville jag inte gå på än, för dom andra stod ju och rökte , så då sa busschaffören att det var lugnt jag kunde stå med dom i en minut, och GISSA VAAD ;O haha, han lät mej till och med stå 30 sekunder extra, tror fan han måste varit på bra humör.  ;p

aja idag är det theater med barnen som gäller ( lilla snigel blå ffs ) ,sen ska vi se ifall emma kommer hem till mej,ska skriva en lapp o fråga pappsen , för nu sover han ju :)
hörs senare pussis <3
its all about me ;)

allmänt skämmig dag.

sov till klockan tolv idag, så väcktes jag av pappa som sa att tantragubben ville träffa mej, så jag fixade mej lite snabbt och gick yrvaket och hälsade, ( vilket blev rätt skämmigt ), jag sträckte fram handen för o hälsa, men han tog den med fel hand ( han satt i soffan )  sen typ satt han o höll min hand, o typ stirra på mej . sen jag kände mej såklart obekväm så jag kolla på min tlf , för jag smsade med emma. då började alla asgarva ( ?!?! ) och han bah: jaha, vad roligt att mobilen är viktigare ään mej,. ( DÅ SKÄMMS MAN JU ÄNNU MER. ) så jag titta osäkert på honom,. sen han bah : hej vad heter du .? (komihåg att han pratar engelska) jag bah: nicole. durå? så sa han sitt namn ( höll fortf. min hand ) - så jag kolla bort igen. sen så sa han: kul att träffas fast du e så blyg. jag bah: aah nice to meet you too... -.-. sen börja alla AAAASGARVA. i typ fucking 5 minuter.sen tillsluta släppta han min hand o jag flydde in i köket., och hörde hur han babbla på om hur vacker jag va :s , och vilken mix jag va ( så nu vill han träffa min mamma, och typ verkar besatt ) HAHA . 
aja sen kom han in i mitt rum senare o försökte skojja ( han ville se hur det såg ut ) han bah: ska bara titta hur du har det. du vet, jag vet ju inte om jag kanske ska sova här, höhö. (misslyckat skämt ) jag stirra bara på han ,sen så vände jag mej om o börja skriva på datorn ( haha stackars man, ) men nu e han faktsikt ganska trevlig. förutom att han ville ha med mej på någon av hans tantragrupper .. HELL NO ! :D

så jag flydde till emma och vi tränade ( medel ) där hon skämde ut sej. det är tydligen en väldigt konstig lärare, så när hon fick reda på att vi skulle ha henne började hon ( högljutt) klaga , det lät typ såhär:
- den där läraren suuger, hon har långt blont hår, som en förvuxen fjortis, riktig bimbo,. och hennes pass suger, hon kan inte göra en enda jävla rörelse normalt !

GISSA VEM SOM KOMMER PRECIS BAKOM HÖRNET!? haha och som antagligen hört allting. joo den uppblåsta bimbon ;D haha. fan vad jag garva.

och sen va jag bara hemma och tog det lugnt, städade, deppade över att det är söndag osv.
just nu sitter jag o lyssnar på hur dom möblerar om utanför, eftersom vi har huset fullt, just nu bor : jag, pappa, åsa (pappas fru) , lillebror, katten, ivo ( farbror) hans tjej dana, och den där tantramänniskan här.

aja imorgon ska jag antagligen träffa tatjana och prata lite skit, ska bli roligt,., så deppar vi nog lite tillsammans oxå . ser fram emot det :D .

aja pusspuss o godnatt.
image18

jag och mina kompisar ( typiska konversationer. )

(detta är taget från tjuvlyssnat.se, men det är något vi lätt kan säga)
tyypisk konversation mellan mej och emma på bussen , haha  ;


nicole: Asså, jag fattar inte, hur kan man göra slut med mig?! Jag är jävligt snygg!

emma: Eh, jaha!

nicole: Asså, jag är faktiskt mycket smartare än andra tror! Och jag har en jävligt sexig bak!

emma nickar.

nicole : VAFAN NICKAR DU FÖR?! ÄR DU LESBISK ELLER?!


typisk konversation mellan mej och sophia :

jag och sophia sitter i matsalen och pratar:
nicole : Jag har råkat radera heeela mitt historiearbete som tog mig typ två veckor att skriva!
sophia: Stackars älskling, gud vad jag tycker synd om dig! Hoppas du har en förstående historielärare.
nicole: Jaa... joo, han är ganska förstående... han är bög.


typisk konversation mellan mej och nathalie:

vi har precis sett en ny film på bio. 
nathalie (upprört): Den här filmen har jag sett föruuut!!
nicole (ointresserat): Jaha...
nathalie: Jaa, fast den va en komedi..
nicole: Jaha....
nathalie: Och så var det en annan film!

typisk konversation mellan mej och jennie:

jag och jennie babblar på bussen.
nicole : Hej, åh guuud så fin du är i håret, har du klippt dig? Du passar himla bra i kort hår!
jennie : Ja, men vet du vad det bästa är... huvudet är inte så tungt längre... det väger inget nu. Jag känner inte att jag har något huvud längre.
nicole: Guuud, så skönt det skulle kännas att inte ha något huvud.



haha typiska konversationer mellan mej o mina vänner :D


bloggen goes black :D

haha, idag har varit en ganska lyckad dag, förutom kvällen, hihi. eller både och egentligen, imorse ringde en killkompis och vi prata om allt möjligt gammla minnen o livet oså, haha allmänt bara, han berätta lite saker som gjorde mej glad,. så det piggade upp mej betydligt. Räddade min dag på dagis, där jag va galet kärleksfull o krama sönder ungarna och fick en massa kramar av dom oxå, skönt med lite kärlek igen...
 smsa även med en annan killkompis, haha o skrattade ganska mycket ( skämtade en massa om barnen o mej på dagis ).  
kom hem och däckade, och har galet ont i kroppen efter den där jävla träningen igår ( MASSAGE TACK ?! ). haha jag brukar fan aldrig ha träningsvärk , konstigt det där. sen ringde den där kompiseen igen och förstörde ( INTE MED FLIT) min kväll, eller förstörde och förstörde, men jag blev faktiskt ganska knäckt. men men, det kunde inte han hjälpa, så när jag o pappa och resten av familjen ätit pannkakor och tittat på lets dance, och min farbror och hans tjej just kommit , då drog jag ut och ringde en annan killkompis och lackade ur ( tycker ganska synd om han, för han får alltid höra mitt skit, fattar inte hur han står ut.) han fick höra en massa ord som han inte trodde lilla jag kunde (a) .
well så han och jag pratade i kanske en och en halv timme,
image17


efter det drog jag hem igen där en stenfull nathalie ringer mej och asgarvar i telefonen.
så här va väl dom roligaste av de många saker vi alltid brukar säga när vi snackar:

jag: ivo har kommit :D ( min farbror u know)
hon
: vadfan är det för ngt ? :s
jag : min farbror :D
hon: ahaaaa e han snygg ?

haahhaa ;D sen skullejag förklara det där för pappa och ivo senare och råkade klanta till mej ganska mycket och fick det att låta som att jag tycker han e skit full., men jag lyckades endå få alla att asgarva ett tag så ^^-.
*stolt*

sen en grej natha sa,/ vrålade till sin tjejkompis ;
- ska vi inte ut med hunden snart?
jag ser hur han längtar på hans ögon ( komihåg att hon sluddrar )
jag ser på hans ögon att han längtar efter dörren :D

?!?!?! HAHA :D

sen slutar jag väl hela det här inlägget med en grejj jag skrev när jag var ' lite ' sårad idag.

pussis everyone ( remember, its all about me ;o )

bara för att jag skrattar och ler ofta -är jag barnslig?
bara för att jag är pratglad och trevlig - är jag jobbig?
bara för att jag är snäll och omtänksam -flirtar jag med alla?  
bara för att jag är högljudd ibland - är jag skämmig.?
shit, om det är det du egentligen tycker, då kan du dra, ingen
har bett dej att stanna, om det ska vara såhär, hejdå.!
för skämms du för mej, så skämms jag för att jag lärde känna dej..
jag tänker inte va tyst och aldrig le när jag är glad,
varför ska jag bry mej om vad andra tycker?
jag vet redan hur ni tycker att en tjej ska vara, men vill ni veta en sak?
jag skiter i, för jag är inte som alla andra, jag är inte som er.
jag tänker inte be om ursäkt heller. för om det var en av orsakerna till allt ;
- så fuck dej, & alla ni andra som tycker det.
jag är som jag är.. synd att ni inte kan acceptera det.
men jag tänker inte kriga för att få er att tycka om mej (; *
.punkt.



skakar :|

såå, ska berätta lite om vad jag gjort idag. så, vi va med dagiset i liljeholmen och matade fåglarna, fast det sluta med att jag o en liten tjej ( världens gulligaste ) satt på en bänk.(, hon satt i mitt knä , o grät för det va så kallt,) aja vi satt iallafall på bänken o jag krama om henne så fick hon låna ' mina ' (eller vad man nu ska säga), lovikavantar o så satt vi där o typ drömde om ett element xD .  sen så träffade jag emma vid fridhemsplan och gick o träna skivstång (på f&s) o nu sitter jag o drarrar i armarna ( VADÅ INGA MUSKLER? ) haha :D

sen kom jag hem o hjälpte till o laga mat, så satt jag o pappas tjej o små babbla lite.
imorron kommer min farbror o hans tjej :D han ska tydligen flytta tbx till sverige, iaf i ett halv år, välkommen tillbaks:D så han ska bo hos oss tills han hittar en lägenhet, men han har ju kontakter så det ska väl gå bra. men jag fattar inte hur han kan lämna sina barn i luxemburg (alla e svenskar men flytta dit för några år sen) själv skulle jag aldrig kunna lämna sverige, haha , eller mina barn ( om jag hade några ),. men han har sina skäl. 
sen e det ju fredag imorgon oxå :) , oså har man en hel helg på sej o slappa. vet inte riktigt vad jag ska hitta på, anagligen emma, o så kanske jag ska träffa en killkompis ,sen slappa slappa slappa. ska be min farbror sätta upp den där jävla spegeln som inte kommit upp än för att pappa inte vågar sätta upp den ( han är inte världens händigaste ) men jag skyller på lathet. :D 

men men, nu ska jag väl sitta lite till framför datorn , haha , har fått låten med rihanna 'cry'  på huvudet, faan den stämmer såå grovt. 
såå här får ni videon, och så sätter jag in texten under :) 



 pusspuss :D
 



[verse one]
I'm not the type to get my heart broken
I'm not the type to get upset and cry
'Cause I never leave my heart open
Never hurts me to say goodbye
Relationships don't get deep to me
Never got that whole in love thing
And someone can say they love me truly
But at the time it didn't mean a thing

[bridge]
My mind is gone
I'm spinnin round
And deep inside
My tears I'll drown
I'm losin grip
What's happenin
I strayed from love
This is how I feel

[chorus]
This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry

[verse two]
Did it happen when we first kissed
'Cause it's hurtin me to let it go
Maybe cause we spent so much time
And I know its no more
I should have never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us part
I didn't give it to you on purpose
Can't figure out how you stole my heart

[bridge]
My mind is gone
I'm spinnin round
And deep inside
My tears I'll drown
I'm losin grip
What's happenin
I strayed from love
This is how I feel

[chorus]
This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry

[verse three]
How did I get here with you I'll never know
I never meant to let it get so personal
And after all I tried to do
To stay away from lovin' you
I'm broken hearted I can't let you know
And I won't let it show
You won't see me cry

[chorus] [2x]
This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what, you'll never see me cry

All my life

 

things i've done :D

idag har jag varit i skolan en snabbis. det var kul o träffa alla kompisar men hann inte prata så mkt med dom :p tyvärr. o nu sitter jag här o väntar på att en kompis ska höra av sej. pallar inte vara hemma hela kvällen. trååkigt !
mår inte så jätte bra. har lust att hitta på ngt. well fårse, kanske blir sittande här hela kvällen iaf. *snyft*
 puss <3

OJOJ :D
(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad ( osäker)
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) blivit arresterad (nästan iaf)
( ) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av dig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad ( någon snodde min tlf )
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka (nästan)
(x) haft kramp
(x) känt dig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
(x) varit vittne till flera brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
( ) varit på andra sidan landet (vart fan är det?!)
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungt kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
(x) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
(x) limmat fast din hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) pussat en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
(x) byggt en kärra (typ)
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan
( ) haft sex på offentlig plats
(x) snattat
(x) drömt att jag haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) haft sex i en IKEAsäng
( ) haft sex i en ikeasäng på ett ikeavaruhus
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

fyfan vad kallt det ska vara då !

den här dagen har varit skuum, den gick snabbt men endå assegt. fattar ni ?
anyway, jag har varit skit seg idag. satt mest tyst o ritade med barnen, hahha fick reda på att mer ungar var kär i mej ( båda tjejer o killar ) sen så gifte jag med igen ( med en tjej den här gången ). sen har jag märkt att jag knappt kan lägga mej ner på vilan , eller sätta mej ner på golvet eller ngt längre eftersom man då har typ 6 ungar på sej som ska lukta på mitt hår ( som tydeligen luktar gott ), kollar örhängena osv.   

fan har inte mått bra alls idag, och igår mådde jag skit bra :s fattar fan inte vad det här e för ngt. ena stunden e jag asglad, sen mår jag skit. well , dom som känner mej vet varför. det går upp o ner, hahaha kanske håller på att bli emo :|  !
*panik*
vill må bra snart !

imorgon är det skola, fan. förut skulle jag sett fram emot det , igår såg jag fram emot det, och nu har jag bara lust att krypa ihop i en fucking boll o gömma mej . försvinna. sluta existera. men men så lätt är det inte .
skit samma. det är nog inte så länge. sen ska jag träffa en tjejkompis efter så det blir nog braa, ihope. :)

aja ska väl duscha o så nu :)
pusspuss :)
image16


HÖR AV DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ TILL MEJ DÅÅÅ ! 


faaarsta ftw !

idag va jag på dagiset såklart, sen så träffade jag sophia o hennes kompis i farsta centrum där vi typ va allmänt onyttiga oså. hade skit kul,pratade om allt möjligt:D
och faaan så fick jag reda på att det va hela 3 veckor kvar på praoen :/ kommar jag överleva? :|
aja, annars har det varit helt dött, träffa mamma i helgen, sånt där ni vet:) mysigt.
men annars dött.
skriver när det hänt ngt roligare :D
pussis

älskade mamma <3

idag vill jag verkligen till min älskade mamma, för jag träffar henne ju inte så ofta :)
och saken att jag har ungefär 300 kr där gör ju inte direkt saken värre (A) hihi.
så jag ringde henne igår , hahaha och hon svarade sådär viskande o bah: aah hallå?
sen så började viska, tills jag tillslut bah: okej vrf viskar vi ? hahahah xD sajk ! sådär helt utan andledning.
aja jag beordrade henne iaf o slänga ut gästerna (6) , så vi fårse hur hon gör :D 

jag o emma har precis käkat fruuukost  ;p . o nu sitter vi här o latar oss framför datorn.


its all about me ;D image15

sorry honey ..

nuu har jag o emma kollat på en ganska bra film, som hon som spelar i titanic är med i, asså den e ganska gammal, typ handlar om tre systrar o typ kärleksproblem ( what else ?) typ hur killarna älskade dom, men typ gjorde saker så att det blev missförstånd.
aja det sluta iaf ganska lyckligt. men den ena tjej blev feett olyckligt kär i en kille som va skit snygg och fin och visade att han älskade henne o allt, men sen på slutet typ bara playade henne ( det var iaf vad alla tyckte och trodde) men det visade sej att han hade sådär andra problem,. och hon sörjde sådär fett mkt, men det slutade med att hon hittade en annan ( en som inte alls var lika roligt o typ allmänt tråkigt ),  och den snygga killen typ ångrade sej,. men sa aldrig ngt., så slutade han iaf olyckligt ( rätt åt honom ffs ! , om han älskade henne så skulle han fucking visa det ist. )

hahah, sen jag och emma lagade världens godast mat. (eller okej nästan iaf) sen åt vi glass oså (a)blanda ihop lite dricka oså. ^^

sen har jag bytt namn på playahead igen, TTEQUILA nu ;D 

image14

haha its all about me :D

with emma :D

idag vaknade jag av att pappa och hans sambo tjaffsade, vilket dom gjorde hela dagen, eftersom dom typ inte sovit för att bebisen skriker hela tiden. aja , sen så har jag fått den där stora spegelen och pappa ska sätta upp den snart.
så åkte jag iväg till emma och eftersom det snöade så mkt såg jag ut som en jävla snögubbe när jag kom in xD så satt hon john och jag o titta på forest gump, ( fett deprimernade film ) men as söt.
o nu ska vi typ bara softa o så (a)
moahaha (6)
puss

chilla galet :D

såå, tänkte att jag ska sammanfatta lite av vad jag gjort mer idag,förutom att städa oså.(fast jag rensade ut ordentlige så nu e det skit fräsht i mitt rum *stolt* )
aja, pappa och åsa kom hem med en stor spegel till mitt rum (ni vet som man ser hela kroppen och inte bara typ ansiktet och brösten HAHA, aja ni vet vad jag menar;p ) är inte så high på att förklara:) .

pratade med en kille som villa ha med mej till heron city men jag orkade inte ( om du läser bli inte aarg xD HAHA , jag lovar att följa med nästa gång ) det va ganska många olika som ville hitta på ngt, but i dissed them all xD hahaha om man nu kan säga så:D .jag orkade bara inte, har fortfarande ont i halsen ! :o ( KAN NÅGON GÖRA MEJ FRISK) . imorgon blire emma ffs, wooooooohoo :D så vi kommer säkert va i stan eller kista först,sen ska vi hem te henne, eller aah, fårse vad vi får lust med.

sen va jag ute o grejja lite, så när jag kom hem satt pappa och åsa och kolla på ' hjälp' så jag satt o kollade med dom ett tag, med älskade murre i knät, och efter det gick jag o pappa in i mitt rum och kollade på shan the man videon ( har den på datorn ).
 o nu sitter jag här.

haha sen pratade jag med älskade nathalie idag oxå, och somvanligt skrattade vi som fan. även till dom mest sorgligaste sakerna.
men vi kom iaf fram till att vi ska döda ALLA personer i hela världen (förutom två) för att då kommer det bara va hon, jag och två andra personer kvar. och lixom då har dom inget annat val än att bli tsm med henne o mej. men så när vi satt där o va som gladast kom hon på att dom säkert skulle bli bögar o ta varandra ist. så då blev vi ju tvugna att strunta i den braiga ideen ;/
image13


pratade med mamma idag och hon verkade väldigt lättad över att jag verkar må lite bättre, ( för sist hon o jag snackade så hörde man lixom inte riktigt vad jag sa , om ni förstår) 
men jag älskar verkligen mina föräldrar, hur jobbiga och irriterande dom än kan vara, så finns dom lixom alltid där och stöttar mej till hundra. 
och jag kommer alltid finnas där för dom oxå. :) 
love you mum and dad, och åsa o lillebruuuur :D 

aja nu ska jag va lite social mot dom på pa o msn , pussis på er alla :) 
o sen måste jag göra en dagens oxå  ^^ 

Dagens humör:
normalglad, ( inga större humörsvängningar)
Dagens köp: haha mat till oss ^^
Dagens vill ha: KÄÄÄRLEEEEK !
Dagens längtan: , dom som känner mej vet.
 Dagens borde: soova :D 

, its all about me ;)

 

that's hot .

gaaaaaaah ! idag vaknade jag av att pappa knackade på o ropade att det va frukost... KVART I TIO! tror dom seriöst att jag bryr mej om att det är frukost när jag ligger och sover som bäst.
aja sen började dom prata om att jag fått två ig i skolan, och att jag måste börja sattsa mer,eftersom jag sänkt mej sen förra skolan .. (vrf var lärarna tvugna att skicka hem ett omdöme just när jag inte var hemma och kunde kolla först!?) pappa o åsa förbjöd mej att andvända datorn om jag inte gjorde uppgifterna ( hell no, måste ha en dator , annars klarar jag ingenting, me and the dator until death do us part ffs ) :D haha. well, vi löste deet iaf, och nu är min älskade familj och handlar på ikea,medans jag e hemma och städar rummet (såååå roligt) 
sen är det min tur att laga mat idag :( buhuu, orkar inte.

det är fredag och jag e skit förkyld,så jagska bara vara hemma o ha myskväll idag. :) hihi.
sen imorron blir det emma för hela slanten :D wihi , chilla galet i hennes villa ^^-

skriver kanske lite senare igen ska duscha nu
image12 ( gammal bild )
remember, its all about me ;)


RSS 2.0