hejja sverige

SHAA !
hoppas allt är bra med er läsare, är lite seg själv, ganska trött faktiskt, somnde typ inte förän tre igår och då va det redan ljust ute, och eftersom jag inte har några persienner eller rullgardin i mitt rum va det ju redan ljust ute ! måste fixa det snart asså.
haha idag va jag hos natasha på morgonen, och runt fem åkte jag in till stan för att möte emma, joy och sophia, träffade hanna oxå en snabbis vid gullmars. Efter det åkte vi till örby och lämnade lite saker som sophia har hos mej (a) haha ganska mkt faktiskt, halva hennes garderob är här . hihi, sen åkte vi hit till skarpnäck och åt och myste med med lillebror ett tag., sen gick jag med henne till tåget.

träffade en killkompis som jag satt och prata med ett tag, sen kom joel och hanna som gick med mej till porten och nu sitter jag här och segar..

fåse vad som händer imorgon, ska gå ner till ett cafe här i skarpnäck och prata med dom om sommarjobb oxå (: får inte glömma !

puss hej :)

p.s om någon är duktig på bloggdesign, snälla hjälp mig med min ! (:

sinnestämning? deppig.

hej, har varit med linda hela kvällen, efter att jag drog till örby och lämna lite saker till fia.
well, imorgon är det ju någon fotbollsmatch haha, så ska in till stan och titta tror jag ..
ska va med emma imorgon, sen vet jag inte riktigt mer vad som händer.. mobilen har typ varit död hela dagen. deprimerande !


dagens STORA behov,.. : kärlek !

Öland is the shiit

hej hej (:
kom hem från öland i förrgår, hähä, det va jätte kul där, men tyvärr så började det ju regna när vi kom och så va det lite halv soligt, typ sol en dag och sen till och från, men hann ändå få lite färg, vi bodde i en jätte mysig liten stuga med kök och allt bara typ 5 min från stranden, som va jäääääätte fin :o
sanden va typ helvit och vi gick och plockade snäckor och sånt, varje kväll var det typ disco och sånt.. :)

så träffa vi några killar som vi va med och åkte omkring på deras moppar till en hamn,. satt i deras husvagn och tittade på filmer, drack lite (a) och busade ^^  mysigt  !

sen va vi med på ett yoga pass också .. (:
nej men det va riktigt mysigt, käkade frukost på ett kafe en morgon och åt ute ibland, :)

sen lyckades jag övertala pappa om att få ta hål i tungan så nästa onsdag smäller det, hihi, men jag kommer läspa ibörjan då men skit samma, det e snyggt !

igår träffade jag emma och gick omkring och frös i stan och på kvällen gick jag över till natasha och hade typ kuddkrig med oscar och joel, faan vad ont det gjode !

och snart ska jag iväg och träffa sophia och joy och lämna lite saker hon glöömde.. sen ska jag bara vara med linda ..

här har ni lite bilder :







imorron e det sommarlov (:

förlååt förlååt för dålig uppdatering, har haft massor att göra och så har jag flyttat över bloggen oxå :p
aja som sagt åsa och pappa är på öland så jag e ensam hemma, bortsett från min farbror som flytta ut igår och som endå aldrig är hemma.
aja i torsdags tog joy studenten så vi var där och kolla på utspring och allt, det va kul :)man fåår ju värsta känslan ! fan det e hela 2 år kvar för mej -.-

well vi var där sen kom sophia till mej på kvällen så vi hade skit kul, åkte och träffa joy på gullmars vid 10-11 på kvällen där han va helt full, men jag och hon va så spidade så vi verkade fullare än honom fast vi inte hade druckit något. haha ramlade och snubblade skrattade och sjöng, hiih ^^
följde med han till hard rock cafe för där va hans slutskiva, så träffa jag några killar från trean som jag kände.. ihi så gav joy mitt nummer till en av de, coccosbollskillen, som jag kallar han, han ger mej alltid coccosbollar och bjuder mej på saker :D
haha :D

sen åkte vi hem igen och åkte fel och runt så vi kom inte hem förän runt 1 och då hade vi gått i nästan en timme oxå.
satte oss på balkongen och pratade till ungefär 3, då drar vi ut för att möta en väääldigt full kille vid tunnelbanan, så somnar typ vid 4 halv fem när det redan var ljust ute.

sen dagen efter kom emma hem till mej och sov över, softade och prata om allt möjligt, åkte och solade titta på film och så skulle vi på fest i älvsjö med joy och sophia.. aah och dagen efter sov fia över igen och dagen efter det emma ^^ sådär varannan, och idag var vi i skolan och lämna in böcker, köpte en avslutningstopp osv.

imorgon drar vi till öland några dagar, så kommer nog inte uppdatera förän jag kommer tillbaks..

PUSS ! :D HA DET BÄÄST ALLIHOP , och glad sommar hihi ^^



                                                                pannkakor med grädda glass och nutella plus chocklad sås och bananer :O

örby ikväll (:

så igår var jag hos sophia sen jobbade jag, och idag kom jag till skolan runt 11, jävla stress asså, linda kom hem till mej så fixa vi oss, sen sprang jag hem till henne och hämta ett par skor och sen kuta vi till bussen, haha, fett synd,.. iaf sen i skolan åt vi och så var det BF gala ( en slags avslutning för alla bf elever, ) så de bjöds på cider och salta pinnar, så hade de en bild på mej på en såndär skärm, ( ett vitt skynke som händer mot väggen ) asså inte bara en bild på mej såklart, haha det va några fler oxå ^^
aja så börjde de nominera ut människor :D och jag röstades till klassens klippa :D:D:D
och så natahsa blev klassens glädjespridare :)

det va kul, och sen gick jag för att aktivera mitt bankomat kort .. och nu sitter jag hemma och passar marcus(som börjar få tänder! ) och har packat massa saker som ska med till fia ikväll., ska till jobbet och sen mot älvsjö och åka hem till henne, för imorgon är det joys student,så vi ska fixa oss fina och gå på den :) :) ska bli kul!

image166image167
sophia går fint i trappor xD                             nice aas ;)
image168image169
bf galan,                                                          bebiiis !

summer 08 ffs !

tjohooo (:
idag har jag varit i skolan och ätit bara typ, haha sen skulle jag och fia iväg och bada, men först skulle vi till högdalen för att hon skulle klippa sig, men så var det dubbelbokat så vi fick åka tillbaks till farsta, där vi mötte linda sen gick vi och bada, det va fan skönt i vattnet, kallt men skönt, så vi låg där några timmar,. och efter det åkte vi tillbaks till skarpnäck jag och linda för att äta och titta på film, beck kollade vi på.. sköönt att äntligen vara hemma.
pappa åkte till öland imorse, och åsa lär väl åka med marcus snart i veckan.. så då blir det fritt fram för mej tills skolavslutningen , och så drar jag och sophia (om hon får ihop pengar) dit den 11..

well, antingen ska jag pierca tungan den 11 eller den 25, hihi, verkar äntligen som att jag kommer få det. :D:D fett glad för det!

på kvällen gick jag och linda ut och träffa några killkompiar, och efter det gick jag hem och har suttit och pratat med åsa lite om allt möjligt ^^

MONGo BiLDER !

image161image162image163
image164image165

veckan

Måndag: skola,träna & kompisar (såklart), p.s grattis bella som tar studenten  :D
Tisdag: Skola halvdag & jobba
Onsdag: ledig & jobb
Torsdag: ledig, och vara med fia och joy (studentgrejj)
Fredag: Träna & skola
Lördag:  fest ?
Söndag: Jobba

sen tror jag att jag ska träffa bella och lollo igen (?) om jag tänker rätt, asså på helgen, om alla kan oså ^^ 
fast har inte pratat med de än :) 

hate sundays

godmorgon, gissa när jag kom hem igår ? runt klockan tre, sen skulle jag upp för att städa rummet och jobba klockan 9, så nu har jag städat rummet, och ska strax iväg till jobbet.. (: men det känns helt okej, inte så jätte trött, fast det kanske kommer när man sätter sig på tåget..

aja , va iaf i rågsved med natasha, hanna, oscar,nathalie,joel,och några till ^^ dansade och hade skit kul..

påvägen hem typ fick vi igång hela tunnelbane vagnen så alla typ skrek och sjöng och garvade, skit kul (:


ajuste! , glömde skriva det igår, men fett äckligt på t-centralen, vi såg en man som låg helt däckad på golvet, med massa människor runt han, så blödde han från huvudet, och hade typ kissat på sig :| trodde fan han va död först . . usch usch..

aja men de fick liv i han efter det så då gick vi ..



well need 2 go to work now :D


puss !


RSS 2.0