@ stan

image156åkte till stan idag för att träffa bella och lollo, vi gick omkring och kolla efterskor men vi hitta inga fina, sen köte lollo hårfärg (har inte lärt mig stava hennes namn men det e skit fint iaf (a) ) och bella köpte en klänning, och jag hittade en navelpiercing, sen så gick vi och käka på donken och efter det fika vi på chris john eller vad det nu hette xD

hade iaf jätte roligt och hoppas vi kommer träffas igen allihopa ... men det kommer vi säkert ^^ moahaha

och nu ska jag fixa en bokrecention och efter det ska natasha och alla andra vi brukar vara med hitta på något skojj ikväll (:

pusshej !

image157image158

natasha goes elvis, (från igår )  sophia dansar ^^ 
image159 image160

vaarmt

ääntligen har sommaren kommit, hihi det är galet skönt, men det e jobbigt när det bli sådär äckligt varmt ni vet :)

iaf dagen i skolan var helt okej, hade kul som vanligt, jag och frida och sophia skrattar ju så jälva mycket, vi har en sjuk humor ^^
iaf, pratade lite betyg med lärare och jag tror jag e godkänd i nästan allt förutom matte, sköönt!
jag och sophia och adam rövade bort dominique (yes har äntligen lärt mig stava hans namn) i skolan och gick omkring med han, lekte osv. haha stackars adam han fick inte ens peta på mej utan att dominique blev skitsur, sorry boys im taken , haha eller vad man nu säger.. nej men seriöst den ungen e charmig.

efter skolan åkte vi hem till fia och kolla på tv, kurade nej mej i en filt och höll på att somna, vi tittade på 'the holiday' har redan sett den en gång, men den e riktigt gullig.. så när vi var påväg till älvsjö så gick vi omkring och sjöng och dansade och hade syren krig jag och sophia, som vanligt alltså, så det slutar alltid med att när vi är famme i älvsjö är båda helt slut, gick hem sov lite sen åt jag och pappa och åsa grillspett och någon sallad, och en smulpaj till middag, satt på balkongen och pratade.. pappa berätta om när man var ung och att killar bara tänker på sex osv, så vi skratta ganska mycket, sen så har han någon ålderskis oxå .. stackarn .. hihi, sen så verkar det som att jag kommer få pierca tungan i sommar, yeeees! :D  .

mötte natasha och oscar, joel, hassan, och några till efter maten,  har så kul med de! sen kom hanna och vi gick hem till natasha och färgade hennes hår svart och så kom killarna dit, snacka lite och drog hem, bästa vän nathalie ringde och var asglad i tlf så hon räddade min kväll, och nu ska jag bara checka pa sen sova (:

ska ju träffa bella och lollo i stan imoron , kommer bli roligt :D

aja lägger ut lite bilder oxå från idag, men det gör jag imorgon så, goodnight :D

slänger in lite frågor som jag snodde från emmas blogg, ganska kul att svara på sånt ^^

Vilken av Sex and the City karaktärerna är du?
hahaha den kan jag faktiskt inte svara på ,, lite av alla kanske?

Vem skulle du spela i en film om ditt liv?
oj fan vet inte det heller, men angelina e så vacker så hon kanske ? (a)

Vem skulle spela din ideal man?
hahaha han den där aaas snygga killen från 'breaking and entering' ni vet han som gör alla inbrotten ^^

Vilken typ av drink är du?
ttequila ffs ! :D

Vilken Britney Spears är du? Ung, oskyldig, arg, festgalen?
Den unga

Vilken Spice Girl är du?
have no idea ^^

Vilken Disney prinsessa skulle du vilja vara?
askungen, som hittar sin prins i slutet, och han krigar för att hitta henne (:

jaaa mååå haan leeevaaa ! haha !

okej har ganska mycket bilder att ladda upp, några är säkert totalt värdelösa men skit image145samma, ska börja från början, försov mig lite idag, men vaknade av att Åsa kom in och sa åt mej att vi skulle sjunga för pappa, så hon hade fixat värsta frukosten och allt, så jag, åsa och ivo sjöng helt nyvakna och helt ruffsiga och sömninga med sovkläder på oss allihopa, heeelt falskt dessutom, 'ja må han leva' ..
efter det lovade jag pappa att han skulle få sin present på lördag, måste bara hitta någon ^^ , sen så hade jag fått för mig att han vart 63 HAHAHA , men hell no, han e fan 54 bara (:
aja efter det så väcker jag natasha, och jag tror faktiskt att jag hade lite bad timing för hennes kille sov över där oxå ,, ;) , så fixar jag mej snabbt, kutar ut till bussen där linda står och är rasande över att jag missat två bussar, sen så missar natasha oxå 2 stycken så istället för att åka allihopa till skolan blir det lite splittrat.

aja i skolan segar vi oss igenom de två första lektionerna,var typ 5 pers där, sen hade vi typ 2 och en halv timmes rast, fotade sophia och min 'bästakompis' mannen i cafet, nudde :D sophia ser inte så porrig ut där men endå (a) bilden bredvid är på natashas sexiga läppar haha !
image147    image148

aja efter skolan möter jag pappa och åsa i centrum i farsta och ska fixa mitt lägg och bankomat kort, så jag ska ta kort ni vet i sån där aoutomat , och jag HOPPAS verkligen inte att jag ser ut som jag gör på kortet, första kortet blundade jag på, andra så såg jag drogad ut, tredje allmänt liten ut, och fjärde som en wannabefjortis / bitch.. blääh, men skönt med kort äntligen, efter att ha pratat om det i 1 år... yes sir, i min familj är man seeega.

natasha ringer mej när jag sitter på banken och eftersom jag inte visste att man inte får använda mobiler så svarar jag och sitter och snackar med henne, så ber en som jobbar där mig att stänga av och så ska jag vara lite diskret ni vet, och säga att jag ska fika med pappa och åsa och sen dra till skarpnäck och att hon och jag ska ses där, men istället för fik, får hon det till finkan och bah : VAFAN SKA DU GÖRA I FINKAN ? och så skriker jag tillbaks typ: JAG SKA FIKA INTE FINKAN, haha lite skämmigt när alla kollar konstigt på en sen.. hih.


åkte och fikade på ett cafe iafmed pappa och åsa & lille bror, det var mysigt, sätter upp två bilder på det ist, och jaaa, det är pappa som är vit, mamma är 'svart' (:
image149 image150


sen kom jag tillbaks till skarpnäck och gick hem till natasha och softade där med hanna, natasha, dominique och sen kom linda, så vi lekte med bebisen, lagade mat snackade, jag och linda tog på oss ansvaret att duscha dominique, och när linda tog av han blöjjan höll jag på att spy, men efter det gick allt bra faktiskt ^^ förutom att han blev helt förkrossad när vi skulle gå och typ började gråta, så vi lovade på hedersord att komma tillbaks, tror nästan inte det finns en sötare unge asså!
image152
image153

sexigtvärre va  ? HAHA ..

image154image155
varför använda en gaffel när man kan använda två?


well, ska har lovat natasha att skriva till någon killkompis till henne på pa, hon och hennes match making, sen ska jag borsta håret och sova :) natti!

29 maj ffs !

♥ GRATTIS ÄLSKADE PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN ! ♥



hahaha hinner inte skriva mer måste till skolan :) men uppdaterar senare,

pöss !

home again

kom just hem, haha, satt och snackade med typ en 'chef' påvägen hem, hade värsta disskutionerna om förhållanden, sex och allt ! hahaha fett synd, iaf sen mötte natasha, hanna, oscar, och två andra killar mej vid tuben, så gick vi gör att hämta en nutella burk natasha skulle få hos en kille, och mötte hannas kille och några till, stod och hängde på allen, garva åt natasha som jagade oscar som tog nutellaburken osv..
hihi ^^ rätt mysigt.

well, ska försöka sova lite nu, så hörs vi imorgon (:

image142
linda k är viiiiiig haha ;o      

image143

           natasha och sin nutellaburk och han hon fick den av,
'nutella makes all your problem go away' hahaha :D

image144
         tråkiiigt på jobbet.  hihi



btw. ska kanske på en casting på fredag igen för hårmodeller, fast på ett annat ställe.
missar ju varje gång loreal ringer mej , de har ringt tre gågner, två av de gångerna har jag verkligen inte kunnat, det va på visningar, och en gång hörde jag inte att de ringde!
tuffluck fan.

alla olika stilar

heeejsan :D idag är jag på skitbra humör, kollade vad jag hade för rester i skolan och det ser inte ut att vara mycket kvar, tvåan here i come ^^
sen kom jag med värsta stora kläderna till skolan idag, haha igår va det klack och kläning såg ut som jag skulle på fest, och idag kom jag med mjukisbyxor där det skulle få plats typ 10 pers till, värsta reggae tröjjan som oxå är för stor haha, verkligen bytt stil.

nu är jag på jobbet, hann träffa bästis emma en timme i kista, smsa henne och tvinga henne möta mej i kista när hon låg och solade men hon kom och mötte mej iaf, hehe allt för att träffa mej ;) skj..
iaf nu sitter jag på jobbet och lyssnar på uppstartet (:

sen ska jag antagligen träffa natasha ikväll en snabbis igen ^^

skriver lite senare , puss !

im gonna be ok.

hellu, igår och idag har jag varit i skolan och försökt att inte bli så uppstressad av alla saker som måste vara klara innan betygen sätts nästa vecka, men det är lite svårt eftersom jag jobbar och har en fritid också, plus att jag nästan är helt jävla slut när jag kommer hem, orkar inte plugga då :/ . men iaf, idag när jag satt och snacka med några treor från min skola sa de att de kan fixa jobb till mej på aningen donken eller burgur king, i stan antar jag ? det låter helt ärligt bättre än telefon jobbet, seriöst! jag trodde faktiskt att det skulle vara lätt, men jag menar såfort man inte har en bra dag så påvärkar det föräljningen och då blir det inte några pengar, visst jag trivs jätte bra på jobbet men samtidigt har jag skit långt att åka.. så vem vet, ni kanske ser mej på någon donken i stan i framtiden (; haha men jag snacka även med en annan tjej som ska försöka fixa in mej på servitris grejj på olika hotell och bröllop, DET däremot är kul ^^

sen har jag varit mest med natasha och hanna på min fritid , och linda då såklart.. har så jävla kul med de för vi garvar alltid och driver med allt och alla, stackars människor som inte förstår våran humor och inte vet hur de ska tackla oss. men men :)

vi var på något studie besök idag vid skogskyrkogården, där vi fick lära oss massa om synskadade, kvinnan som berätta var nästan helt blind, och det äckliga var att hon typ vaknat upp en dag utan att se :s scary fan, så fick vi göra lite övniingar gå med såndär kepp utan att se osv.. sajk! men det var endå ganska intressant.

fan min nya favorit artist är ju Leona Lewis, har ni hört hennes låt ' better in time ' .. jag dör för den asså ! tyvärr har jag ju inget ljud på min dator än :/ så jag kan inte lyssna på musik eller ändra låtar på pa, för jag vet ju aldrig om de funkar.. måste fixa det snart.


aja det var väl allt för den här gången, kommer lite bilder oxå.. :) puss hej !

image138image139
våran bebis domenique med hanna, hanna och natasha allmänt psyko
image140
bebis sover ! (han e allas bebis i skarpnäck )

image141
här e natasha synskadad !

leona lewis låt , fan får tårar såfort jag hör den :


It's been the longest winter without you
I didnt know where to turn to
See somehow I cant forget you
After all that we've been through

go in, come in
thought i heard a knock
who's there? no one
thinking that i deserved it
now i realize that i really didnt know
you didnt notice, you mean everything
quickly im learning, to love again
all i know is, imma be ok

(course)
thought i couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time
eventhough i really love you
im gonna smile cause i deserve to
it'll all get better in time

how could i turn on the tv
without something there to remind me
was it all that easy
to just put aside your feelings

if im dreaming
dont wanna let, hurt my feelings

but thats the path, i believe in
and i know that, time will heal it
you didnt notice, you mean everything
quickly im learning, to love again
all i know is, imma be ok

(course)

since theres no more you and me
its time i let you go so i can be free
and live my life how it should be
no matter how hard it is ill be fine without you
yes i will

(course)

helgen (:

okej, nu ska jag typ försöka sammanfatta min helg från lördags, ;
på kvällen gick vi ut 10 tjejer, hamna i bagis och satt och drack oså, ganska torrt faktiskt, så vi drack, och eftersom jag hatar öl egentligen ,och hade druckit typ några glad med utspädd vodka slutade det med att jag spydde 2 ggr, (första gången på 5 år!)
vi satt och prata i köket lite, natasha och de posade  och vi hade allämt trevligt, hih  ^^
sen var jag tvungen att dra hem för jag kunde inte sova hos någon , alla skulle sova hos sina killar, så 3 tjejer blev det som skulle till skarpnäck, och påvägen hem börjar vi tjaffsa med några killar, det slutar med att min tjejkompis hoppar på han och han tar strypgrepp på henne, vilken jävla nolla han är !
men det gick bra och vi fortsatte hem,. efter det träffa jag två tjejkompisar, med två killar som jag haldrig träffat förr. stod och sociala mej lite med de innan jag gick hem och deckade,.

ungefär enhalvtimme, timme efter att jag somnat kommer min dyngraka farbror hem och säger till mej att min killkompis är död, eller så gott som död, att han snart kommer vara död , vet inte riktigt vad han svammla om, men iaf, jag får ju panik, så går igenom alla killar jag känner och undrar vilken idiot det är som har gått och dött när jag varit ute och haft kul (bortsett från att jag spydde) jag hör att min mobil ringer och så berättar min farbor att han blev nerslagen av en av de två killarna jag träffade med mina tjejkompisar påvägen hem, (inte de min kompis slogs med utan de som var med mina två tjejkompisar), han blev skallad och allt, så nu tänker min farbror mord.. -.- vet inte riktigt vad jag ska göra, aja har börjat höra mej lite om efter den här killen. sen får vi se dåå :/

igår jobbade, och sedan träffade jag mamma, eftersom det var morsdag, åt gott och så hade hon gjort värsta efterätten. najs,!
kollade på sanningensögonblick och somnade efter det,.. hon har köpt två jätte fina kläningar oxå ! tack älskade mamma <333

image132image133image134

image136image137image135

lördag.

jag sätter in bilder o berättar om allt imorgon, e stressad, ska sova över hos mamma, plus att jag e bakis och måste iväg till jobbet :| haha, puss !

wannabe emma

hahaha snodde den här listan från emma, som snodde den från hennes kompis  (a) så nu e jag wannabe emma,som jag förövrigt saknar jätte mycket,men vi ses på söndag :D:D

Choklad / kola
Christina Aguilera / Britney Spears
Tv / dator

Godis / chips

Ringa / sms

Förkyld / ont i halsen

Donken / Burger king

Kanal 5 / tv3
Rosa / rött
2-åringar / 5-åringar
Fransk manikyr / rött nagellack

För kallt / för varmt

Skvallertidning / modemagasin

Julafton / födelsedag
Få present / ge present

Matte / språkval

Sovmorgon / sluta tidigt

Vanligt vatten / mineralvatten

Midsommar / valborg
Mascara / foundation

Pool / sjö eller hav
Pizza / hamburgare

Mary-kate / Ashley Olsen

Sola / bada
Håret uppsatt / utsläppt

Blondiner / brunetter
David Beckham
/ Brad Pitt
Sagan om ringen / Harry Potter

Fredag / lördag

/ cykla

Skrattattack / fnissig
Klänning / kjol

Banan / äpple

Läsa bloggar / blogga själv


that boy are dead

hejsaan:D kom just hem, det e ju galet kallt ute :/ usch! i want värme !
iaf, gick för att träffa natasha runt nio, hon var inte glad, pga ett bråk med sin kille, satt och snacka lite med några killar i skarpnäck och shit vad vi skratta åt henne, ska lägga upp två bilder på när hon var lack såfort jag hinner, vet inte om de blev så bra men endå.
sen gick vi för att möte hennes kille och så går de iväg och snackar, sen ser man honom komma springande med henne efter sej hahahaah sen sprang de runt på allen ett tag.. aja hoppas de löser sej iaf ^^
efter det gick vi och mötte en killkompis och satt och prata med honom, jag mötte linda och hon var överlycklig för hon får äntligen träffa den där hunden jag skrev om förut, asså hon e typ delägare., så gick vi tbx till natasha och satt där och prata och vi fråga ut killen om hur killar tänker,.. det visa sig att de inte tänker alls., sen gick vi hemmåt igen .. helt okej dag iaf .

aja ska sova nu, så jag orkar vara social imorgon, det e ju typ jag som måste vara med alla barnen och ungdomarna, vi kommer hänga i mitt rum (; coolt va?

bye bye babes!

home sweet home

drog hem från skolan strax efter att jag skrev det förra inlägget, gick hem till natasha och softa där med henne och hanna, mysigt! sen typ gick jag hem och har hjälpt till med maten till imorgon, städar rummet just nu, och sitter lite på pa..
är inte på så bra humör., välidigt förvirrad asså :/ alla säger tusen olika saker till mej och jag vet inte vem jag ska tro på :S

aja puss !

@ skolan

nu sitter vi här i uppehållsrummet och pluggar, har inte riktigt kommit igång än, något fördjupningsarbete om rinkebysvenska... fett tråkigt men aja..
natasha deppar och jag e seg..., hade en rolig lektion om bögar och lebber, myycket skratt!

nej nu måste jag fortsätta jobba.. eller börja åtmindstånde.
puss

gomorron (:

är nyvaken med kaffe som vanligt, natasha svarar inte på sms så jag gissar att hon fortfarande sover, och hemtelefonen har slutat funka av någon anledning, just precis idag när jag lovat att jag ska ringa och väcka henne. sjak ! 
aja ska väl börja tänka på att fixa mej för skolan, fast idag blir det bara mjukisar och luffarkläder ^^ orkar inte ! 
har huvudvärk, typ 4 dagen irad :/ 
ska hem sen och umågs med min underbara familj,,.. hoppas bara jag kan sno en cigg från ivo innan jag går haha ! 

puss! 

no jackshit.

heeejsan :D
idag när jag kom hem så såg jag att mitt rum var ett bombnedslag, om inte värre, seriöööst! det såg ut som det sprängts eller så, så imorgon blir det städning,och så ska jag hjälpa till hemma och laga mat och förbereda för på lördag.

kom hem idag och var typ hemma 20 min sen drog jag och träffa natasha och linda, satt och snacka med de, gick till basketplanen i skarpnäck och träffa några andra tjejer, där vi satt och lyssnade på musik och pratade... ni vet den där låten med ronan keating , when you say nothing at all ? den kom och vi satt fyra tjejer och grät, fyyyfan ! haha killarna trodde säkert vi va värsta emosarna, men iaf.
sen drog vi typ för att köpte lite på gottom, träffade en tjejkompis vid bussen, gick med linda och köpte lite på ica, sen satt vi och snackade oså, hade iaf skit kul.

..fast lite deprimernade var det för en tjejkompis går igenom det jag gick igenom precis, hon har det inte så lätt, och jag vet inte vad jag ska göra för att få henne att må bättre ? allt jag säger är att hon ska kämpa tills hon inte orkar med, sålänge hon känner att det är värt det, men när man inte kommer på mer att göra för att få kärleken man behöver, vad ska man göra då ? finns inte så mycket . det var något jag insåg idag, its really over, visst det sved, men vafan, jag kan inte göra mer, jag har gjort allt. sen är det helt upp till den andra personen. varför ska man hålla på och ge en massa kärlek när man inte får något tillbaks ? varför ska man kämpa för någon som inte kämpar tillbaks? det ska helt enkelt inte kännas som att man är ensam i ett förhållande. och jag vet att hon har det skiiit tufft, men allt man kan göra är att fortsätta och hoppas på en förändring, tillslut rinner bägaren över, så är det bara. Det är egentligen inte hon som förlorar på det, det är den andra. Hon behöver inte känna att hon inte gav något till han, hon gav allt hon hade och lite till.- det var han som inte tog emot det helt enkelt. his lost.

men men, ska nog sova nu,.. sen ere upp och skola imorgon !  (:

' jag är avundsjuk på varje människa som någonsin kramat dig, för i den sekunden hade de hela min värld i sina armar. '

image131
Dagens humör: förvirrad.
Dagens köp: en cookie
Dagens vill ha: maaassviiiis med kärlek !
Dagens längtan: någon att hålla om
 Dagens borde: pluuuuggaaaa  

fyfan

var i skolan idag, faast inte så mycket på lektionerna, orkade inte, hih, men iaf, sen åkte jag hem bytte om och åkte till älvsjö och träffade f., pratade lite oså, sen gick jag till örby och just nu sitter jag och pratar med fia och hennes syrra.
ska snart hem till skarpnäck och träffa natasha och någon snubbe som hon har hittat till mej.. hahaha spännande o se, hon kommer alltid på massa olika personer att para ihop mej med.

aja bye.


i stockholm kan det mesta hända(;


GRÖNA LUND
[x] Varit på Gröna Lund 
[ ] Har haft guldkortet
[x] Varit i spökhuset 
[ ] Blivit utslängd
[x] Tagit med egen mat istället för att äta där
[x] Kallar Gröna Lund för "Grönan" 
[ ] Vunnit största vinsten
[x] Vunnit mindre vinster
[ ] Spytt
[x] Sett någon spy
[ ] Åkt fritt fall 
[ ] Åkt extreme 
[ ] Åkt allting på grönan  
[ ] Börjat gråta
[x] Lärt känna nytt folk i kön
[x] Har sett fjortiscrewet på Gröna Lund 
[ ] Sett en konsert
[x] Väljt ut någon random person som offer när du åkt radiobilarna
Totalt: 9

T-CENTRALEN:
[ ] Blivit utslängd
[x] Har suttit på emotrappan (vart fan ligger den :S)
[x] Har hängt på plattan med vänner (haha, inte som emo, men mina kompisar älskar att gå på plattan och kolla på emosar)
[ ] Bråkat med någon 
[x] Känt dig stressad
[x] Haft lust att vilja skjuta demostranter eller TH-fans när dom varit där och haft sina jippon 
[x] Bestämt träff med någon av samma kön
[x] Bestämt träff med någon av motsatta kön
[x] Snattat
[x] Skrikit (inte på plattan, men allmänt)
[x] Ätit något
[x] Träffat en person från playahead
[x] Träffat en person som du sedan lagt till på playahead
[ ] Blivit av med något 
[ ] Har gett en tiggare pengar
Totalt: 10

ÖVRIGT:
[x] Åkt tunnelbana
[x] Sett minst tre B-kändisar 
[ ] Ätit av någons kvarlämnade mat på någon snabbmatsresturang
[ ] Sett någon som hoppat franför tunnelbanan
[x] Sett en stor fight
[x] Sett en fotbollsmatch med ett känt Stockholmslag
Totalt: 4
Totalt: 23

0 = Synd att du har missat en stor stad med många möjligheter!
1-10 = Antagligen bara varit i Stockholm en enda gång.
11-21 = Nollåtta med måtta  
22-32 = Wow! Det börjar likna något.  
31-39 = En riktig och stolt 08!

workiing

shit asså,det här jobbet tar verkligen mycket av min tid, får inte så mycket tid över än att plugga oså.. .men men, när det blir sommar e det lugnt! OCH så ska jag ju pierca tungan tror jag ^^
aja kom just hem från jobbet, träffade min nya granne, haha fett snäll, han och jag gick och snacka lite, ..

och på jobbet sålde jag bra,så allt känns skönt.!
på lördag e det lillebrors namn cermoni kommer typ 30 pers om inte mer .. ska bli roligt ..
well ska väl försöka få lite sömn nu..

btw., imorgon e det joys och fias 1 månads dag .. GRATTIS!

natti natti<3

20.39

okej, har gjort två ganska stora arbeten till skolan, skönt att ha det klart iaf, egentligen är det en bok oxå som ska vara utläst men fan asså det tänkte jag inte göra nu, är helt slut.
pappa och åsa kom hem och var på bra humör, skönt, och jag fick träffa min bebis iigen :D:D
aja, det känns bättre nu iaf ..

hörs väl imorgon, cya ;)


uusch

mådde skit dåligt nu i förmiddags, runt12, fick panik för vi hade så mycket läxor, hade dunkande huvudvärk, mådde illa och allt det där, så fick gå till skolsyster som sjukanmälde mej för jag hade feber, så jag är hemma idag och jobbar inte, gick hem och däckade, och hade typ ångest, bröt typ ihop.
aja har sovit lite nu , och ska börja med läxorna. hoppas bara jag har inte får ett helvete när pappa och hans tjej kommer hem,.. :/

aja puss

bloggen ska ändras

hejsan , sitter i skolan nu och håller på att somna, jag och fia kom till skolan och satte oss i cafet och typ garva så mycket (för vi va trötta) så alla som gick förbi typ trodde vi var höga. fett synd !
iallaafall, linda ska försöka fixa min blogg imorgon, så nu ser den lite konstig ut just nu (:

puss

godmorgon

hejsan, ^^
igår åkte jag till älvsjö och mötte fia, trodde vi skulle träffa joy där oxå, men han ringde och sa att han skulle komma direkt till skarpnäck, så vi köpte chips och godis och tjockade oss, sen kom även Sofia (skarpnäck) och linda hit, så jag och de två satt på balkongen och snackade, medans joy och Sophia gjorde läxor.

sen var det dags att springa ut och leta rätt på någon kille, som vi hitta men som inte hjälpte oss med att hämta ett par plåster som han bror lovat att ge oss ( nickoplåster ) , så det sket sej.

kom hem softa lite med joy och sophia sen så skulle han hem,.
så vi gick med han till bussen, dansade och skrattade, och efter det gick jag och fia hem och tittade på film, fast det vart inte så mkt tittande för vi smsa mest. men så har iaf min måndagkväll sett ut.

och jag trodde SERIÖST att jag skulle dö imorse när väckar klockan ringde .. på halv 6. men det var bara att hoppa in i duschen, och ikväll ere jobbet som gäller.. BLÄÄH !
well, ska väl börja ordna mej, ser att det är fint väder ute iaf :D

puss ^^

sjukt seg dag

jag har en sjukt seg dag, kom hem och sov lite, kände att jag egentligen borde göra lite skoluppgifter men jag gör nog det i skola istället, måste lämna in dom på fredag fan, aja, pappa och åsa kommer hem imorgon så det är ju skönt, men iaf. SJUUUKT RASTLÖST!, ska hoppa in i duschen nu och sen får vi se vart det bär av. pussis !

image128image129
image130

my life

------------För 10 år sedan-----------
1.) Hur gammal var du?
5 år skulle fylla 6
2.) Var gick du i skola? Gick fortfarande på sexårs, i stordammen/uppsala
3 ) Var jobbade du? -
4 ) Var levde/bodde du? uppsala
5.) Var brukade du hålla hus? Hemma, hos kompisar eller på dagis
6.) Bar du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Nathalie & Caroline och mathias
8.) Hur många tatueringar hade du? -
9.) Hur många piercingar hade du? två, örhängen
10) Vilken bil körde du? -
11.) Hade du varit på ett riktigt party? jaa fan jag festade varje helg,, med mina barbiedockor?
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? kanske av att mina föräldrar skilde sej, annars nej.

-----------För 5 år sedan-----------
1.) Hur gammal var du?
10 år, skulle fylla 11
2.) Var gick du i skola? sollentuna international school tror jag. eller fortfarande på stordammen.
3.) Var arbetade du? -
4.) Vart bodde du?
märsta med mamma
5.) Var brukade du hänga? Hemma, skolan & hos kompisar
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? fortfarande nathalie, och sen jennie, ida oxå.
9.) Hur många tatueringar hade du? -
10.) Hur många piercingar hade du? 2, en i varje öra
11.) Vad för bil körde du? -
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? haha kankse inte på riktigt


----------------För 2 år sedan-------------------
1.) Hur gammal var du?
14,
2.) Var gick du i skola? Sollentuna International School
3.) Var jobbade du? -
4.) Var bodde du? Knivsta ( med pappa ) och märsta ( med mamma )
5.) Var brukade du hänga? I stan
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? MP & emma
8.) Hur många tatueringar? -
9.) Hur många piercings hade du? Fortfarande bara en i varje öraa
10.) Vilken bil körde du? -
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? hahaha, jaa du -.-


----------------För 1 år sedan-------------------
1.) Hur gammal var du?
15,
2.) Var gick du i skola? Sollentuna International School
3.) Var jobbade du? -
4.) Var bodde du? knivsta hos pappa
5.) Var brukade du hänga? Hos kompisar & i stan typ
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Emma, nathalie, jennie
8.) Hur många tatueringar? Inga
9.) Hur många piercings hade du? 2 i öronen
10.) Vilken bil körde du? -
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? yes.
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande?dejtade från och till eller vad man nu ska kalla det (a)

--------------------Idag--------------------
1.) Hur gammal är du?
16,
2.) Var går du i skola? farsta gymnasium
3.) Var arbetar du? Sweden2TeleMarketing/Optimal Telecom
4.) Var bor du? Skarpnäck
5.) Använder du glasögon? Nej
6.) Var brukar du hänga? Hos vänner
7.) Vem är din bästa vän? sophia , Emma, nathalie, jennie, linda , OCH TATTIII ! :D
8.) Talar du med dina gamla vänner? Ja, ibland.
9.) Hur många piercings har du? 3 i öronen och naveln.
10.) Hur många tatueringar? -
11.) Vad har du för bil? -
12.) Har ditt hjärta krossats? yes i have,
13.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande? singel


heron city

image127tjeenare, har precis kommit hem. , eller nästan iaf, idag har jag städar och sagt hej då till min katt som ska bo hos pappas frus mamma i sommar, :( kommer sakna honom jätte mycket,. fan att dom ska bestämma massa utan att fråga mej först!
aja, jag och linda bestämmde igår att vi ska till heron och kolla på någon bio , beroende på ifall hon har pengar eller inte, så vi fixade oss ( efter att ha löst lindas klädproblem som höll på att stoppa hela grejjen, för hon kände att hon inte hade något att ta på sig ) så vi stod och skrek på varandra i typ tio minuter och jag kasta massa kläder på henne,.
när vi väl satte oss på bussen satt vi och sjöng och skrattade lyssnade på massa gamla låtar ni vet, typ lasse berghagen HAHA , men han e faktiskt bra! ibland ^^ ,
kom till heron och så såg vi att det fattades 20 kronor för linda och jag hade precis så det räckte, vi det funkade inte, då tänkte vi dra till fiskis och träffa Adam (lindas kille, och hans kompisar) så vi kom till älvsjö, där ångrade vi oss igen och ville få tag i en killkompis ifrån skapnäck, han skulle hämta oss med bilen i högdalen.. tror ni inte att vi missar en buss mot högdalen ?  jo ! så vi sitter typ på älvsjöstation i typ en timme och fryser som fan ! ,

aja åkte med han och träffa några av hans kompisar och jag har fått ett erbjudande att få en hund, helt gratis (shäfer, polisutbildad och ALLT) så nu e det bara att tjata på pappa och åsa .. ! hoppas!:D men jag tror inte det kommer gå :(

imorgon är det skola igen, men det e skönt har ju bara två lektioner, och Sophia har räknat ut att det bara är 15 dagar tills skolavslutningen, sen ska hon och jag till öland, naajs :)

(8) bortom mörkret finns en evighet, himmlens alla stjärnor lyser upp i natten, kanske att min dörm blir verklighet, för din kärlek går jag genom eld och vatten, jag vill ha dig här hos mej, och alltid vara nära dej, du finns i mina drömmar, tusen och en natt, väcker mina känslor, varje tidig grynings morgon, sagan om vår kärlek kan bli verklig kan bli san, om du älskar mej i tusen och en naaaatt (8) hahaha den har fastnat i hjärnan..


här har ni bilder från i helgen, eller från i fredags rättare sagt..

image125image126

trött som faan !

shit jag e skit trött, har inte fått sova ut idag heller, har knappt varit hemma på hela veckan, har massa att ta igen i skolan för att inte behöva gå i sommar skola ( men det kommer jag inte behöva ) , ska iväg och jobba snart iaf, måste få i mej en kaffe först bara., sen ikväll ska jag träffa några komppisar., hoppas jag inte slutar för sent bara.
sätter in lite bilder från igår sen..

och så ett test jag hitta i emmas blogg ^^

DIN POJKSIDA

[x] Du älskar tröjor med luva
[x] Du älskar jeans
[x] Hundar är bättre än katter
[x] Det är kul när någon gör sig illa
[ ] Du hatar shopping
[ ] Sorgliga filmer suger
[ ] Du har x-box, wii eller liknande spel
[x] Du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] Någon gång har du velat bli en brandman
[ ] Du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ] Du kollar på sport på TV
[x] Våldsamma filmer är bra
[x] Du pratar med din pappa för råd
[ ] Du har massor av kepsar
[x] Du gillar att kolla på fotbollsmatcher
[x] Du tycker det är coolt med baggy byxor 
[ ] Du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] Grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] Du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] Sport är kul
[x] Pratar med mat i munnen
[x] Använder boxers (hotpants)
Total =12
DIN TJEJSIDA
[ ] Du använder läppstift
[x] Du älskar att shoppa
[x] Du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
[x] Du bär färgen rosa
[ ] Du går till din mamma för råd
[ ] Du hatar att bära färgen svart
[x] Du gillar att hänga utanför gallerian
[x] Du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] Du gillar att bära smycken
[ ] Kjolar är en stor del av din garderob
[x] Shopping är en av dina favoritsaker
[x] Du gillar inte filmerna star wars
[x] Du har gått i dans eller gymnastik
[x] Det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[x] Du bryr dig om hur du ser ut
[x] Du gillar att ha klänning när du kan
[x] Du gillar att ha parfym
[x] Du använder tjejunderkläder
[x] Du lekte med dockor som barn
[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull
Total= 16


@ at sophias

vaknade fakstiskt kvart i 6 IMORSE! ,heeelt galet, men aja, fick skjuts till upplandsväsby, tog tåget mot farsta strand., men det var fel och jag fatta ju inte att man behövde gå av och byta i älvsjö, så fick åka tillbaks från huddinge, sen satte jag mej på rätt tåg, och kom äntligen till skolan, .- från uppsala, det e grejjer (;
igår kolla jag på showen min kompis hade, det va fett sköna låtar t.ex. ' i miin fantasiii rullar vi runt bland mjuuuuka kuddar' , och ' its raining men'. ^^
såg några jag kände, åkte med joel på hans moppe oså, sen gick vi hem och tog det lugnt bara.

aja idag har jag varit i skolan, pluggat, lackat på lärare och kastrerat adam (a) moahaha . . fast nu ska han hämnas så :( usch !

hihi ^^ aja nu sitter jag här hos sophia som hoppar omkring och provar kläder och dansar samtidigt ^^
 
aja puss hej, bloggar kanske ikväll om jag pallar (:
imorgon är det jobb igen :p


nicole goes tiggare

image124igår jobbade jag, haha det va helt okej , men jag sålde ingenting, men på slutet fick jag mer flyt, visste ungefär hur jag ska snacka oså, men shit vad tjuriga människor det finns ! hahaha !, jag och en kille ringde till någon i typ haparanda eller något, haha , som börja skrika: ERA JÄVLA NOLLÅTTOR, DRA ÅT HELVETE! , oops ^^
massa sånna där taskiga komentarer får man :)
men men, idag är det 'operation dagsverket,' i skolan, - vilket betyder att jag och några kompisar ska gå omkring med bössor och tigga pengar till blolivia ! :s sajk (:

aja puss o hej <3


Hit me with your best shot

image123uhu sitter här och fryser, undra vad det är för tempratur ute? ska fan inte göra samma misstag som igår ^^ komma till skolan i värsta kort kort och sen frysa ihjäl , :(
idag e det första dagen på jobbet, wish me good luck (:
ska shoppa skor innan oxå (a)

pussis <3

grattis åsa !

image122idag fyllde pappas fru 35 år, GRATTIS ! , var i skolan idag, blev utskälld av matteläraren (som vanligt) , gick på gympan, men behövde bara fylla i allas närvaro (and i still get an VG) moahaha :D efter det hängde vi lite i skolan och väntade på sophias kille joy.
åkte till örby och fixade åsas pressent, åkte tillbaks till älvsjö där Sophia lämnade ett cv,och joy skallade mej och henne. ajaj !
efter det satte jag mej på 173 till skarpnäck, och gick hem snackade med ismar och städade. Åsa och pappa kom hem, vi bytte om och gick på resturang här i skarpnäck. sushi muums ! biiig looove!
pappa och åsa skyndade sen till bistro och kolla på hamarby-gävla (tror jag det var) och jag mötte nathasha och dominique, tror han stavas så.. aja gick omkring med henne och en annan tjej,. satte oss på fritidsgården lite och efter det gick jag hem och drack campange och åt fruktsallad.
nu sitter jag här och funderar på att läga mej i sängen och dega lite ^^

aja hörs imorgon sötnosar! pussis !

ps. imorgon är det första dagen på jobbet, neervööst , tänk om jag inte säljer något :|haha ! uhuu, måste tänka possetvit.

då,nu och framtiden

För 5 år sedan...
bodde jag hos mamma på heltid och träffade bara pappa på lov och endel helger, mådde inge bra alls. hade ett rent helvete hemma helt enkelt. 

För 3 år sedan...
Så höll jag på att sluta sjuan. hade det ungefär samma, men jag hadde börjat bo mer hos pappa, men hatade skolan som fan. jag red flera gånger i veckan.

För 1 år sedan...

Så vare slutet av nian, det var riktigt kul för jag och emma gick typ inte på några lektioner,eller när vi var på dom så gjorde vi endå ingenting, men vi fick endå hyffsade betyg.. saknar faktiskt det lite, var den bästa tiden i högstadiet, hade flyttat till pappa på heltid och allt började bli bättre.

För 3 månader sedan...

Mitt av januari, så praoade jag för fullt på ett dagis, och var väldigt mycket med kompisar, hade gjort slut med min kille, och börjat röka mer påriktigt.


Igår...
var jag hos nathalie, och körde omkring i uppsala som dårar för att hitta Uppsalastreetrace.


Imorgon...

fyller pappas tjej år och jag ska till skolan, sola och efter det hem och fira henne.

Om ett år...
är jag assnygg (HAHA) nöjd med mitt utseende, fortsätter gymnasiet och trivs fortfarande som jag gör nu, jobbar lite så jag får extra pengar och har en pojkvän som älskar mej . hihi ^^


back from uppsala

image121nu är jag tillbaks till stockholm igen, hoppas inte jag missat allt för mycket på typ 2 dagar, haha,så ska berätta lite om vad som hände  :)

i fredags gick vi vilse på en äng och typ vingla omkring vid en motorväg, (dont ask why) sen så påväg hem så ser vi en polisbil och nathas sköna komentar när den satte på blålysena och gasa iväg : OJ OJ JÄVLAR ! NU BLEV DEN ARG!  HAHAHA, typisk nathalie och nicole komentar ^^
 på lördagen shoppade vi i stan sen så åkte vi hem och åt middag, efter det kom johan och shine med världens SKÄMMIGASTE bil, den va helt förstörd, typ liten och skrotig, ena blinkersen hängde så den fick dom sätta dit hela tiden, sen hade dom ingen backspegel, och ena hjulet satt typ löst, och så var det graffitti måling över hela där det stod ' gran' och massa andra saker, sen på baklukan med STORA bokstäver : GANGSTA!
fy vad skämmigt, så sätter vi oss i den ( jag misstänker att ingen hadde körkort, för de sa att dom inte hade det ) men kan va så att shine hade det iaf . whatever, vi sätter oss i den och börjar leta efter alla som ska vara med i det där stora streetracet (i uppsala) , vi åker omkring i timmar , seriöst, från typ 7-11 på kvällen, och vi missa första racet, träffade folk vi kände och så , gömde oss med bilen och typ lyssnade på helt sjuk musik, massa barn låtar osånt (människan som äger bilen hade ingen smak) men typ runt klockan tolv hittar vi några som ska till racet och följer efter dom, när vi kommer dit är det värsta 'fast and furious känslan '(vet att jag stavat fel haha men skit samma) aja står där till typ 2 ska åka men bilen startar inte så vi får rulla igång den, folk garvar , vi skäms haha -. ! men iaf lyckad dag.
idag åkte jag och träffade farmor, eller mötte henne och fick lite saker, plus 500 spän (wohoo) och nu är jag hemma, ,städa och duscha (:

lägger in bilder senare :) <3

pussis  ! love-*´

image115image116
så många kan det vara i klassen ,  min väska ,                                                 
image118image119
                                           paraaad i kära uppsala

image120
natha målar naglarna


iväg till uppsala :)

idag åker jag till uppsala, så jag får uppdatera på söndag (;
puss!

uuhuu !

hej hej, sitter här helt nyvaken, haatar att gå upp på mornarna asså . hih, fast jag har typ försovit mej i en timme , men jag ooorkar inte skynda mej  :(
imorse vaknade jag och kunde inte svara på några sms för mitt comviq har gått ut., ska väl fylla på idag någongång så då får ni tag på mej igen ^^

idag drar jag till uppsala klockan 18, och stannar till på söndag (: jag får äntligen träffa bääästis nathalie ! :D saknat henne skit mycket.

aja nästa vecka ser väl ut såhär :

måndag: skola, plugga, pappas tjej fyller år, träna
tisdag: skola, jobba
onsdag: skola, jobba
torsdag: skola sen ;  UUUT PÅ LANDET, ^^
fredag:  skola, träna, kompisar i guess.
lördag: namn cermoni för bebis, och jobba.
söndag: städa, säkert. 
(och jaa det är klart jag klämmer in mina kompisar oxå !)

4 kant ?

HAHAHAHAHAHAHAHAH ! omg, kom nyss hem från natasha, där vi lurade två killar att dom skulle få fyrkant, fyfaaan vad mycke ni killar kan göra bara för att få sex (; det e fan synd om er asså ^^
tänker absolut inte gå in på detaljer, men jag kan säga att vi slog dom med bälte som ett 'straff' för att de snackat och vi fick av dom i stort sett alla kläderna !
sen så meddelade jag att jag skulle hem och lämnade två typ 'nakna' och kåta snubbar i sängen ! HAHAHAHA ! fett synd det där asså !

aja idag vad det bara 4 pers i klassen typ , fett synd, och vi slutade innan luch, så jag drog till tandläkare(som tyckte mina tänder var jätte fina) sen åkte jag och natasha in till stan och softade, efter det åkte jag till kista på utbildning., (såå ja börjar jobba på tisdag) hii !

och nu ska jag duscha och efter det ska jag väl dega lite i soffan innan jag ska sova :)

natti natti people ;)

flicka älskar pojke.. pojke äls..?

image112okej jag lovar sista för idag!

uusch sitter här och e skit trött, kom ur duschen och satte på filmen 'på spaning med bridget jones' . trodde inte den skulle vara så himla bra, men jag kokade kaffe satte på mig mjukiskläder (hotpants och linne) och kura nej mej i soffan med en filt, och gissa vad? DEN VA SKIT BRA ! , faan asså , jag tkr verkligen jag känner igen mej i henne, hon klantar alltid till saker, och tror massa saker, men så visar det sig endå i slutet att hon kände och trodde rätt. hon skämmer ut sig och ska försöka vara så himla perfekt, men folk tycker endå om henne som hon är.
men spreciellt det här med när hon dumpar en kille för hon tror han e otrogen , han e fett kall mot henne, han dissar henne ,men han snackar med alla andra tjejer och personer, hon försöker att ignorera det och låtsas som ingenting , men det går inte,. varje gång hon ska försöka prata om det så säger han något som gör att det känns bra igen. hon känner sej älskad,och så fortsätter det, medan hon hela tiden försöker vara glad och intala sej själv att han bara älskar henne.
men samtidigt får han mysko samtal av den här perfekta bruden som han jobbar med, och bridget känner att hon inte duger, så tillslut lackar hon och säger något i stil med ; att han är kall som fan, och inte äns kan vara lite kärleksfull eller överraskande, att han inte visar att han tycker om henne, att han säkert bara har henne för han väntar egentligen på att komma in i VIP rummet till alla perfekta tjejer där han kan hitta någon som han inte behöver skämmas för eller ändra på. någon som är totalt perfekt,med den perfekta kroppen,den perfekta personligheten, modell helt enkelt. eller så har han redan hittat henne?
så avslutar hon endå med att
'ifall du verkligen älskar mej skulle du kämpa, du skulle försöka visa att du älskar mej. ' (något i den stilen, kommer inte riktigt ihåg för vid det där laget rann tårarna) sen säger hon typ något med att han inte friat till henne eller något sånt. sen står hon och väntar på svar. OCH HAN SÄGER INGENTING! så hon går.. och han ringer inte, han smsar inte, han kommer inte hem till henne INGENTING!, 
så hon känner sej oälskad och drar till thiland med ett svin ( som verkar fett snäll ) .. 
men på slutet så kommer den här killen tillbaks  ( den kalla jäveln ) och visar att han älskar henne,.

FAN VAD DEN VA BRA! :( USCH, tårarna rann som fan asså :p 
jag kände verkligen igen mej i henne, och hennes känslor. 


flicka älskar pojke, pojke leker kall, men älskar flicka endå , hon älskar han ,han älskar henne sen levde dom lyckliga i alla sina dagar. ! 


BUHUUU !
 

en till :$ (ja jag e uttråkad!)

Hur är du som tjej?

Utséende:

[ x] Färgat håret
[x] Använder smink varje dag
[/] Borstar håret varje dag
[ ] Plattar håret varje dag
[X] Du använder brunkräm/foundation
[x] Du använder mascara
[x] Du använder puder
[x] Du använder rouge
[/]Du använder kajal
[x] Du använder ögonskugga
[/] Du använder läppglans/lypsyl
[x] Du använder täckstift

Totalt : 9 ½

Behandling på kroppen:

[x] Dushar varje dag
[/] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[x] Tvättar ansiktet varje dag
[x] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[/] Använder hårspray
[ ] Använder hårgele
[x] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[ ] Brun hårfärg är snyggare än blond

Total: 7

Övrigt:

[/] Läser alltid tidningar, som: vecko revyn, eve osv.skvaller
[/] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[ ] Du har din egen stil och kopierar inte andras
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[ ] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[ ] Du har bra självförtroende
[ ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan osv.
[ ] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans du sitter hemma
[/] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[/] När du går på stan har du alltid med dig din väska och högklackade skor
[ ] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder.
[/] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en snygg kille
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[ ] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull,
[ ] Du är lärarnas favorit.
[ ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[/] Din favoritfilm är "Mean Girls"
[ ] Du älskar att ha klänningar på somrarna
[ ] Rosa är din favoritfärg
[/] Dans är din favoritsport
[ ] Hockey är din favoritsport 
[ ] Din smak av killar ska helst vara sånna som du som pluggar hela tiden och aldrig är ute.

Totalt: 4 ½

Totalt: 21

1-10 - Dags att få ordning på livet och sluta vara så lat kanske?
11-20 - Du är ganska normal men ändå lite slapp.
21-27 - Du är helt okej och är en helt vanlig tjej.
28-34 - Relax little miss fjortis!
35-47 - Så petig behöver du inte vara MISS FJORTIS!

frågar och svar :)

Hur svarar du i hemtelefonen?  hallå? /hej det är...
Hur svarar du i mobiltelefonen? hallå?
Ringer det mycket till dig? japp
Ringer du mycket? hihi mm
Vem ringde du senast? en killkompis
Hur mycket pengar har du? noooll kronor
Vem sov du hos senast? sophia
Vem sov hos dig senast? emma
Vem vet mest om dig?  mina närmaste
Vem vet du mest om? mina närmaste
Vad ser du fram emot? sommarlovet
Vad vill du ha just nu? KÄRLEK!
Vem längtar du mest efter? finns väl någon.
Vem vill du helst slippa? ingen =)
Vem vill du sova bredvid inatt? strunt samma.
Vilken buss åker du oftast? 181
Har du varit kär? är kär ^^
Är du kär nu? mm :/
Är du en bra partner? nej. är singel
Har någon varit otrogen mot dig? aa.
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? haha JAA !
Har du varit otrogen? nej.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ibland.
Vad åt du senast? någon macka.  
Är du polare med grannarna? nuupe
Har du varit på ett party? yes
Har du varit utomlands? mååånga ggr !
Var är dina syskon just nu? i turkiet !
Vilken tid gick du upp imorse? kl åtta
Vad gjorde du kl 2 inatt? drömde en mardröm :(
Vad är det första du gör på morgonen?  kollar mobilen.
Vad ska du göra efter det här? duscha och dra ut


watch out, here i come (;

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !  :D:D:D:D:D jag fick jobbeet!!!!

PENGAR HERE I COME ! , hihi !
ska på en kurs imorgon 3 timmar, ahmed ringde och bah : vi tror stenhårt på dej , lalal ! :D
moahahaha (;
nu jäääääääälvar får jag va hemma själv hela lovet ffs !

tihi, annars idag har jag varit i stan med en killkompis bara., skola oså .
ajuste ska dra ut jacket, en lärare ska ringa hem , ssch (;

pussis !

thats how its done

image111idag var jag i skolan, lagom kul (: hahaha natasha har typ fått för sej att bara ihop mej med en av hennes killkompisar.och det går inte att få henne att ändra sej, fårse hur lyckat det blir ^^ fast han verkar helt okej.
aja efter skolan drog jag till en jobbintervju i kista, träffade två från min gamla klass, som inte kände igen mej ens, hihi , sen träffa jag emma vi satt och snackade lite om olika saker oså.
drog till intervjun som gick helt okej , hahah , han va fett snäll han som intervjuade , så på slutet;
 han bah: e det något mer jag måste få veta om dej ?
jag bah: neej det tror jag inte :)
hanbah: så du har inte värsta pistolen med dej eller något?
jagbah: joo ! i väskan ;)
haha sen garvade vi ^^
hooooooooooooppas jag får det! cash floow dåå asså :D

påväg hem ringde en killkompis så jag träffade han i typ en halvtimme, sen in till stan och mötte elsa som stod och vänta på sin kille, after that till skaaarpan :)
nu väntar jag på maaten hihi .!
OCH JAG HAR ETT TILL FUCKING BIT MÄRKE!, tänker aldrig mer krama den där killen asså -.-


kvällen

aj aj aj, jag har oont i min arm där jag har typ 3 jävla bitmärken :( image109

well, drog till linda efter maten, hjälpte henne lite med att få ordning i hennes rum, sen bytte vi på hennes kanin. drog och handla på ica till sofias mamma, och köpte godsaker, fick för oss att försöka prova lustgas ( fast ur en gräddflaska ) men det funkade inte, sen tillbringade vi typ 30 minuter till att få upp en cigg som ramlat mellan två springor ute i ett skjul ,( vi fick faktiskt upp den ) men då va den inte god så den kastade vi .
gick hem och snackade med nathalie, och imorgon har jag jobbintervju (;  spännande !

image106
våran sköna idrottslärare och sophia B bakifrån (;
image110
mina älskade kompisar fiskar cigg (;

orgentering och bitmärken -.-

japp så idag va det orgentering .. hih, det va sjuukt jävla tråkigt, så vi slappade mest på en filt, lyssnade på musik och små pratade, jag letade reda på en lärare som skulle sjukanmäla F och sen får linda en ångestattack och åker hem med adam , så kvar är jag och sophia joy och adam HAMMER ;) HAHA , (han hatar att bli kallad hammer)
aja, så vi tar bussen, fast åt fel håll så vi åker runt en bra bit och sedan tillbaks, då går typ halva skolan på bussen och det blir skit mycket folk, så bestämmer sej en kille från tvåan att sitte i mitt knä ( wiie ) och så bet han mej och så, hihi, men däremot så sparka jag han mellan bena *stolt*  självförsvar vettu ;)

well, efter det så hände inte så mkt mer, åkte hem stupade i sängen och soov från typ halv 1 till 3, försökte ringa ett jobb men det va upptaget, vill hitta på något att göra !
bläh !

aja pussis <3

LEJONKUNGEN ÄR DAGENS LÅT!


Jag ser vad som händer (va)
fast inte dom förstår (oh)
Men blir dom kära krymper faktiskt nu
vår trio ner till två (ååh)
Jag känner vibrationen, förtrollningarnas kväll.
Här finns en ljuv romantiskt atmosfär,
är bäddat för en skräll.

Känn en doft av kärleken,
den sveper tyst förbi.
En kort sekund kan allt som lever här,
få känna harmoni.

Vill visa all min kärlek men hur förklarar jag,
det hemska som har hänt? - omöjligt!,
för skuggorna finns kvar.

Det är nånting han gömmer,
jag undrar vad det är.
Han vill inte bli kung och ändå
är han född till det.

Känn en doft av kärleken,
den sveper tyst förbi.
En kort sekund kan allt som lever här,
få känna harmoni.

Känn en doft av kärleken,
den kommer närmare.
Den når in i varje liten vrå,
den finns där dom är.

Och om han nu blir kär ikväll (snyft)
Ja, det ser så ut.
Dom glada dar vi haft tillsammans,
är utan tvekan slut. (gråt)

yes thats right

image105idag har vi baaaaaaaadat :D , jag och sophia och hennes ursöta småbrorsor, sen drog vi in till stan ( köpte smink ) och såg prinsen sitta och äta ( cool jag vet ;p ) haha .
efter det kom jag hem duschade av mej, fixade mej och drog ner till krogen där pappa och ivo satt och titta på fotboll, åt mat och gick ut med ett par andra kompisar, så vi hängde bara allmänt i allen, .
satte oss på en gård och snackade lite, och efter det ringde älskade nathalie, och vi pratade lite, ska till henne nästa helg.
men det är nog allt, linda kunde inte komma ut för hon håller på att flytta från nedervåningen till rummet på övervåningen ( säger er myycket eller hur ? ) (;

och imorgon är det orgentering, wihii , jag och mina älskade vänner i skogen ( bådar inte gott )

aja puss och hej ! <3

image102image103image104
det där ska föreställa en glass               linda och hennes systerson                äckligt kladd bara
smashad mot en busshållsplats

händelserik dag?

oj oj :| haha , jaa idag har det hänt myyycket! , linda och jag åker typ till fiskis efter att vi kommit hem, hennes systerson bajsar på sej (stackarn), så vi får typ åka till slussen och hitta en toalett, pappa hämtar oss där och skjutsar hem oss, jag och linda är taggade för en fest, jag och pappa köper pizza, sen blir det ingen fest, polisen knackar på hemma hos oss och vill rita av våran lägenhet, så runt halv 11 går jag och hyr en film, när vi kollat klart på filmen går vi med linda hem, runt kvart över 12, sen så går jag och sätter mej med några tjejkompisar, då ser vi en snubbe springa förbi, sen ser vi en polisbil, så vi kutar iväg till allén där det e väääääääääääärsta bråket, med tusen polisbilar, vi snackar med folk och får reda på vad som hänt, efter det går vi iväg och snackar med några som vi känner, står där och tittar, börjar bråka med en polis. sen så går jag och två andra kompisar iväg och snackar, hör att bråket e på g igen och folk skickar hem oss för det var bara början ( det är ett krig på gång verkar det som) så vi kutar iväg och sätter oss och snackar och nu typ halv 3 på natten kommer jag in och e aaas pigg !

( jag vet mer om bråket men det tänker jag faktiskt inte skriva om )
aja pusspuss , <3

nobody wants to cry.

idag vaknade jag klockan nio ... kändes fan som att jag haft ansiktet i ett grustag eller något, faaaaan vad trött jag var !
åkte till örby och mötte sophia, hennes syster emelie och deras småbrorsor som vi skulle vara barnvakter åt, william och gustav ? (tror jag det va)
 så tog vi bussen in till liljeholmen och käka på donken, efter det åkte vi tunnelbana in till stan ( och eftersom barnen aldrig åkt tunnelbana förut och buss bara två gånger så var de fett facinerade ) typ ; ' varför åker tåget så snabbt? varför är det mörkt? varför åker den i en tunnel ? varför stannar den ? när ska vi av? varför ska vi av? jag vill hem !
hahaha,
så det var bara att ha tålamod och svara på frågorna, men när vi skulle hem igen så pallade ingen av oss förklara samma saker igen. haha men guud vad söta de var!
vi mötte linda i stan och gav henne lite cigg, sen åkte vi tillbaks till örby, hämtade lite saker, sen åkte vi till älvsjö och köpte festis, och åkte hem till skarpnäck. nu sitter jag hemma själv, har gosat med katten och väntar på att linda ska äta så vi kan dra ut.. FAN JAG KAN INTE VARA ENSAM ?! det går verkligen inte, jag börjar tänka så blir jag deppig, shit jag e verkligen sällskapssjuk .
pappa är på arlanda och lämnar åsa och gänget. :( uusch ! någon får komma hit och hålla mej sällskap. !

aja kanske skriver lite ikväll (:
kyss !

chalallalallaaa (8)

moaahah :D
image101
idag så har det varit ganska soft, åkte till farsta för att gymma med sophia, träffade frida där så vi satt och snacka lite skit, sen så iställer för att gymma så drog jag och fia på promenad där jag såg en mosad padda :O USCH!
sen så kom jag hem lagade mat,och träffade linda !, så vi drog ut köpte pringels oså, sen gick vi in på bistro ( en bar ) och typ checkade ifall min farbror var där men det var han inte, men vi satte oss med han störtsköna kompisar( alla va typ aspackade ) och snackade , sen vart det live musik och han som sjöng tittade på mej och linda hela tiden och typ bad oss sjunga med så vi satt där och sjöng och små dansade, blev bjudna på varin fanta och hade det allmänt trevligt. fast vi vart typ utkastade klockan tio för då kommer vakterna så då får inte vi mindreåringar vara där !
FYFAAAN VAD JAG LÄNGTAR TILLS JAG FYLLER 18 ,  !

så dagen har varit lyckad, och imorgon ska vi nog till skansen jag och fia för vi är barnvakter åt hennes småbrorsor, och jag kommer tjäna en hundring av åsas mamma, för jag ska plocka deras bryn, moahaha im a rich bitch (;
sen på kvällen åker Åsa och hennes mamma och min älskade lillebror till TURKIET! ( FYFAN VAD LYXIGT!) vill oxå !
men o andra sidan så är det jag pappa och ivo kvar hemma i en hel vecka, DET ÄR NAAJS ! :D

(8) HAN TOG AV SEJ SIN KAVAJ, SPARKA AV SIG BÅDA SKORNA, SEN SÅ SPOTTA HAN UT SNUSET OCH .... ( resten kan jag inte ) (8)

puss på er! :D

people always leave...

usch, jag tror det här kommer bli ett lite deppigt inlägg, känner mej inte så överdrivet glad just nu.
jag vet inte rikigt vad jag ska skriva, jag menar allt känns lite konstigt just nu., jag vill att allt ska vara som i början, när allt var spännande, och man verkligen mådde bra !, men det kanske är sant,
 
det finns ingenting som heter föralltid . image100

visst det var något jag hoppades på och hoppas på, ibland önskar man att personer bara vaknar upp, och inser vad de gör, och att dom kan ändra på sig, att det inte bara är något som de säger att dom ska göra. jag önskar att allt bara kan lösa sej, att man slipper få vara ensam, ensam och svag, känns det som. visst jag var fett förbannad ibörjan och visst jag är det fortfarande, men jag väntar på en förklaring. jag är inte en sån person som dömmer någon rakt av, alla får sina chanser. och jag vet att de flesta kanske är körda, men det skulle kunna ordna sig, bara man FÖRSÖKER, och du kan göra allt bra igen, okej det kommer ta tid att övertyga mej men jag saknar faktiskt dej . jag behöver det. jag behöver din kärlek. jag behöver de gånger du hade tid för mej.
uusch jag känner mej så dum och idiotisk ,men jag vägrar gråta över dej, och jag vägrar vara svag, vill du inte mer så fine, då går jag helt enkelt vidare. det känns inte som samma sak endå, som de säger i oth : jag saknade dej, men jag visste att du inte saknade mej, så på något sett slutade jag sakna dej.
jag vet inte, så kanske det inte är helt. men was it all that easy to just put aside all your feelings?

nej ja vet inte riktigt vad jag ska skriva. jag vill bara att du ska rätta till saker och ting igen. om du fortfarande vill. men då ska du göra det från hjärtat, och försöka,. då är det inte bara jag som ska det.

känslor svalnar inte så snabbt.

people always leave and those who stay are the real people in your life .. stannar du ?

vaaaalbooorg :D

image92igår var det valborg, först var vi i skolan och tittade på de som skulle ta studenten, de hade typ mössuppkastning ! (: deet var faktsikt kul, sen drog vi och hämta dricka i älvsjö, åkte hem fixade oss, gick ner till skarpnäck och gick fackeltåget, hihi med alla småbarn HAHAHA !
tände brasan tog några lotter, efter det mötte jag och sophia joy, så gick vi ett litet gäng och drack en bit bort, oså. åkte till örby var där ett tag, hahaha , en man såg när jag satt och kissade HAHAHA , fett skämmigt! men iaf, to drunk to notice ^^
sen följde joy med mej hem, i ävsjö träffade vi de vanliga. och sen kom jag hem oskadd och snurrig ^^
det var med andra ord lyckat iaf :)
image93

sen så har vi några bilder på sophia och sen på hennes tårta från igår (;
image94image96image97
image98image99

RSS 2.0